Roblox ne zaman düzelecek, çöktü mü? Roblox hesabıma neden giremiyorum? Soruları sıkça araştırılmaya başlandı. Dünyanın en çok ziyaret edilen oyun sitelerinden olan Roblox’da erişim problemleri yaşanıyor. Kullanıcılar, çevrimiçi oyun platformu Roblox’a 30 Ekim tarihiyle birlikte giremiyor. Hal böyle olunca, Roblox ne zaman düzelecek, çöktü mü? Roblox hesabıma neden giremiyorum? soruları on binlerce kullanıcının gündemine oturdu. Konuya ilişkin Roblox resmi Twitter hesabından açıklama geldi. İşte tüm detaylar haberimizde.

ROBLOX NE ZAMAN DÜZELECEK, ÇÖKTÜ MÜ?

Konuya ilişkin Roblox tarafından yapılan açıklama şu şekilde;

Roblox resmi Twitter hesabı 29 Ekim 18:00 sularında "Şu anda Roblox'u kullanırken sorun yaşadığınızı biliyoruz. Üzgünüz ve her şeyi normale döndürmek için çok çalışıyoruz." açıklamasında bulundu.

ROBLOX HESABIMA NEDEN GİREMİYORUM?

Oyunu açmak isteyen kullanıcıların karşısına "something went wrong please try again later" uyarısını çıkarken, hesaba erişimde problemler yaşanmaya devam ediyor.

Oyun yapımcıları konuyla ilgili "Şu anda Roblox kullanırken sorun yaşadığınızı biliyoruz. Üzgünüz ve her şeyi normale döndürmek için çok çalışıyoruz. Bugünkü kesinti konusunda hala ilerleme kaydediyor. Sizi güncel tutmaya devam edeceğiz. Gecikme için bir kez daha özür dileriz. Bu kesintinin platformdaki herhangi bir özel deneyim veya ortaklıkla ilgili olmadığını biliyoruz." açıklamalarında bulundu.

Editör: TE Bilisim