Başkentte kahve ve çikolata tutkunlarının bir araya geldiği Kahve ve Çikolata Festivali yoğun ilgi görüyor. 3 süreyle açık olacak festivalde birbirinden farklı lezzetleri tatmak isteyen vatandaşlar "Ankara Çikolata Festivali nerede yapılıyor? 2021 Ankara Kahve ve Çikolata Festivali kaç gün sürecek, ne zaman bitecek?" sorularına yanıt arıyor. Başkentte bir alışveriş merkezinde düzenlenen etkinlikte kahve ve çikolatanın farklı hazırlanma tekniklerine de yer veriliyor. Peki, Ankara Çikolata Festivali nerede yapılıyor? 2021 Ankara Kahve ve Çikolata Festivali kaç gün sürecek, ne zaman bitecek? Yanıtı yazımızın detayında.

Ankara Çikolata Festivali nerede yapılıyor? 2021 Ankara Kahve ve Çikolata Festivali kaç gün sürecek, ne zaman bitecek?

29-30-31 Ekim'de ACity Premium Outlet Alışveriş Merkezi Fuar Alanı'nda yapılmaktadır.

Festivaldeki etkinlikler;

29 Ekim'de 2021 - Saat: 18:00 - Cüneyt Tek Konseri
30 Ekim'de 2021 - Saat  18:00 -Gökhan Ay Konseri
31 Ekim'de 2021 - Saat  18:00 - Taylan Ülger 20:00 Grup Pera Konseri düzenlenmektedir.

Başkentte ACity Premium Outlet Alışveriş Merkezi Fuar Alanı'nda 31 Ekim'e kadar devam edecek festivalin açılışında, en fazla çikolata yeme ve sıcak kahve içme yarışması düzenlendi. Yarışmanın kazananlarına çeşitli hediyeler takdim edildi.

Cüneyt Tek, Taylan Ülger, Gökhan Ay ve Doğukan Arda Aydemir, Grup Pera gibi ünlü isimlerin sahne aldığı festivalde, sunum, söyleşi, kahve yapma teknikleri gibi etkinliklerin yanı sıra çeşitli yarışmalar da organize edilmekte.

Konser, atölye ve konferansların da yer alacağı Ankara Kahve ve Çikolata Festivalinde, kahve ve çikolata tutkunları farklı kahvelerin tadına bakma imkanı buluyor.

29-30-31 Ekim tarihlerinde açık olacak festival, 11.00 ile 21.00 saatleri arasında ziyaret edilebiliyor.

Editör: TE Bilisim