Galatasaray - Lokomotiv Moskova saat kaçta? GS - Moskova maçı şifresiz nasıl izlenir? Soruları sıkça araştırılmaya başlandı. UEFA Avrupa Ligi E Grubu'nda mücadele eden temsilcimiz Galatasaray, 4. hafta mücadelesinde sahasında Rus ekibi Lokomotiv Moskova'yı konuk edecek. Grupta yoluna namağlup devam eden Sarı-Kırmızılı ekip topladığı 7 puanla lider konumda bulunurken, bu karşılaşmadan mutlak 3 puan çıkarma gayretinde. Karşılaşmanın oynanmasına az bir süre kala futbolseverler arama motorlarında Galatasaray - Lokomotiv Moskova saat kaçta? GS - Moskova maçı şifresiz nasıl izlenir? gibi soruların yanıtlarını arıyor. İşte detaylar…

GALATASARAY - LOKOMOTİV MOSKOVA SAAT KAÇTA?

NEF Stadyumu'nda 4 Kasım 2021 Perşembe akşamında saat 20.45'te başlayacak Galatasaray Lokomotiv Moskova maçı Exxen platformundan canlı olarak yayınlanacak. Taraftarlar ayrıca Galatasaray Lokomotiv Moskova maçını şifresiz olarak CBC Sport kanalından da izleyebilecek.

  • Stat: NEF Stadyumu
  • Tarih: 4 Kasım 2021 Perşembe
  • Saat: 20.45
  • Yayın: Exxen, CBC Sport

GS - MOSKOVA MAÇI ŞİFRESİZ NASIL İZLENİR?

CBC Sport TV kanalını izleyebilmeniz için çanak anteninizin AzerSpace 1/Africasat 1a uydusuna ayarlı olması gerekmektedir. AzerSpace 1/Africasat 1a uydusuna dönük çanak anteniniz varsa uydu cihazınızın kurulum menüsünden frekans ekle (bazı cihazlarda transponder ekle, manuel kanal arama veya benzeri olabilir) menüsünü açın. Uydu adı kısmında "AzerSpace 1/Africasat 1a" seçin.

Uydu seçimini yaptıktan sonra bir alt kısmında bulunan frekans kısmına 11134 sayısını girin. Polarizasyon kısmında H - Yatay seçin. Sembol kısmına 27500 sayısını girin. FEC değerini bir çok uydu cihazı otomatik seçmektedir, bu değeri değiştirmeyebilirsiniz. FEC değerini değiştirmek isterseniz CBC Sport TV yayınının FEC'i 5/6. Bütün frekans değerlerini düzgün girdikten sonra aramayı başlatıp yayınınızı izleyebilirsiniz.

Editör: TE Bilisim