Erkan Özdamar hangi takımı tutuyor? Erkan Özdamar kimdir, aslen nereli? Soruları sıkça araştırılmaya başlandı. Süper Lig'de 12. hafta maçlarının hakemleri açıklandı. Beşiktaş-Trabzonspor maçını hakem Erkan Özdamar yönetecek. İki takımın taraftarları sosyal medyada hakem ile ilgili araştırmalar yapmaya başlayınca detayları sizler için araştırdık. Peki, Erkan Özdamar hangi takımı tutuyor? Erkan Özdamar kimdir, aslen nereli? İşte tüm detaylar haberimizde…

ERKAN ÖZDAMAR KİMDİR, ASLEN NERELİ?

Bu sezon Süper Lig'de yükselişe geçen Erkan Özdamar, ligin genç hakemleri arasında yer alıyor. TFF'nin Ankara bölgesi hakemlerinden Özdamar, Süper Lig'e bu sezon yükseldi. Özdamar, yönettiği 4 maçta 18 sarı, 1'i ikinci sarıdan olmak üzere 2 kırmızı kart çıkardı.

Erkan Özdamar 1988 yılında Ankara'da dünyaya geldi. Başkent Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'nden mezun oldu. Özdamar aynı üniversitede yüksek lisans da yaptı. Erkan Özdamar'ın asıl mesleği dans öğretmenliğidir. Uyuslararası Spor ve Dans Eğitmenliği sertifikası var.

ERKAN ÖZDAMAR HANGİ TAKIMI TUTUYOR?

Süper Lig'de birçok karşılaşmada görev alan genç hakemin gerçek hayatta Zumba dansı eğitmenliği yaptığı öğrenildi. Başkent Üniversitesi'nde Spor Bilimleri bölümünden mezun olan Özdamar, yüksek lisansını da aynı üniversitede yaptı. Genç hakemin ayrıca Uluslararası Spor ve Dans Eğitmenliği sertifikalarına sahip olduğu kaydedildi. Genç hakemin hangi takımlı olduğu ise bilinmiyor.

Editör: TE Bilisim