ATV ekranlarında sevilerek izlenen Osmanlı dizisi Kuruluş (Diriliş) Osman'ın 71. yeni bölümünde önemli olaylar yaşanıyor. Osman Bey zehirli tuzakla karşı karşıya kalırken obaya yapılan saldırı dizinin bu akşamki bölümüne damga vuruyor. Kuruluş Osman canlı izle (71. Bölüm) ATV canlı yayın Kuruluş Osman 71. bölüm canlı izleme bilgileriyle diziyi takip edenler; Osman Bey, Nikea'daki zehirli tuzaktan nasıl kurtulacak? Obaya düzenlenen saldırıya hazırlıksız yakalanan Kayılar ölümcül suikastı nasıl savuşturacak? Bala Hatun, Orhan'ı koruyabilecek mi? Osman Bey Kayı Obası ve Nikea saldırılarının faillerini bulabilecek mi? Gonca Hatun'un ölümü Boran Alp'i nasıl etkileyecek? sorularına yanıt bulacak. Gonca Hatun'un ölümü büyük üzüntüye yol açarken tüm detaylar için Kuruluş Osman canlı izle! (71. Bölüm) ATV canlı yayın Kuruluş Osman 71. bölüm canlı izleme bilgileri yazımızda olacak...

Kuruluş Osman canlı izle! (71. Bölüm) ATV canlı yayın Kuruluş Osman 71. bölüm canlı izle!

Bu akşam ekrana gelecek Kuruluş (Diriliş) Osman dizisini canlı izlemek için "Kuruluş Osman canlı izle! (71. Bölüm) ATV canlı yayın Kuruluş Osman 71. bölüm canlı izle!" bağlantısına tıklayınız.

Kuruluş Osman 71. bölüm özeti

"Bize kaldırılan elleri kesmek adetimizdir!"

Kayı Obası'na ağır darbe

Osman Bey'in Nikea'da zehirlenmesi ve eş zamanlı olarak Kayı Obası'na düzenlenen saldırı, Kayıların ciddi bir darbe almasına yol açar. Nikola'nın zehirli tuzağını zekice bir hamleyle bertaraf eden Osman Bey, saldırının hesabını sormak için önce Tekfur Rogatus'un karşısına dikilir!

Osman Bey ve Turgut Bey karşı karşıya

Suikastçı Julia'nın Gonca Hatun'u şehit etmesi ise Boran Alp başta herkesin yüreğine ateş düşürür. Osman Bey ve Kayı Obası'na karşı düzenledikleri saldırılarla güvenleri artan tekfurlar, eğitim gören Kayı çocuklarını kaçırarak Söğüt'ü hedefine koyar. Osman Bey ise bütün bu olanlara karşı hamlesini sabırla hazırlarken karşısında Turgut Bey'i bulur.

Osman Bey failleri bulabilecek mi?

Osman Bey, Nikea'daki zehirli tuzaktan nasıl kurtulacak? Obaya düzenlenen saldırıya hazırlıksız yakalanan Kayılar ölümcül suikastı nasıl savuşturacak? Bala Hatun, Orhan'ı koruyabilecek mi? Osman Bey Kayı Obası ve Nikea saldırılarının faillerini bulabilecek mi? Gonca Hatun'un ölümü Boran Alp'i nasıl etkileyecek? Tekfurlar Söğüt'ü ele geçirmek için nasıl bir tuzak kuracak? Osman Bey tekfurların kaçırdığı öğrencileri geri almak için ne yapacak

Editör: TE Bilisim