Peaky Blinders 6. Sezon ne zaman çıkacak? Peaky Blinders yeni sezon hangi gün başlayacak? Soruları sıkça araştırılmaya başlandı. Birinci Dünya Savaşı sonrasında Birmingham, İngiltere'de faaliyet gösteren "Peaky Blinders" adlı çeteyi anlatan suç-drama konulu dizi Peaky Blinders'ın 6. sezon tarihi belli oldu. Bu sezon ile izleyicilerine veda edecek olan diziden yeni görüntüler de geldi. Peki, Peaky Blinders 6. Sezon ne zaman çıkacak? Peaky Blinders yeni sezon hangi gün başlayacak? İşte tüm detaylar…

PEAKY BLİNDERS 6. SEZON NE ZAMAN ÇIKACAK?

Peaky Blinders'ın resmi Twitter hesabı üzerinden paylaşılan videoya göre dizinin final sezonu 2022 yılında yayımlanacak. Paylaşılan videoda Thomas Shelby isimli karakteri görüyoruz. Sadece 10 saniye süren video, yeni sezonu bekleyen izleyicileri önemli ölçüde heyecanlandırdı.

Video kısa süre içerisinde oldukça yoğun bir ilgi ile karşı karşıya kaldı; 1,3 milyon görüntülenme sayısına ulaştı, 48 binden fazla beğeni alan video 13 binden fazla retweet edildi.

PEAKY BLİNDERS YENİ SEZON HANGİ GÜN BAŞLAYACAK?

Peaky Blinders'ın resmi Twitter hesabı üzerinden paylaşılan videoya göre dizinin final sezonu 2022 yılında yayınlanacak. Ancak ay ve gün bilgisi henüz paylaşılmadı.

Editör: TE Bilisim