Kaya Temel / Özel Haber - UEFA Avrupa Ligi’nde yenilgi yüzü görmeyen ve grubunda lider yoluna devam Sarı-Kırmızılı takım, Süper Lig’de kayıplarda.

2018-2019 sezonunda puan farkı ile alakalı “8 de kapanır 18 de” açıklaması yapan Teknik Direktör Fatih Terim, bu sezonda ligin henüz başında olduklarını her fırsatta vurguladı.

Terim, 2019 sezonunun 24. haftasında Başakşehir ile arasındaki farkı eriterek şampiyonluğunu ilan etmişti.

Sarı-Kırmızılı takım Süper Lig’de galibiyet hasretini 3 maça çıkardı. Cumartesi günü evinde Altay’ı konuk edecek Cimbom, galibiyet ile yeni bir sayfa açmak istiyor.

3 yıllık müsaade istemişti

GALATASARAY Teknik Direktörü Fatih Terim, genç bir kadroları olduğu için taraftardan 3 yıl sabırlı olmalarını istemişti. Başarılı teknik adam, hedeflerinde her zaman şampiyonluk olduğunun da sinyallerini vermişti.

***

Ziraat Türkiye Kupası önemli

SÜPER Lig'de 36 puanla lider konumda bulunan Trabzonspor, Fenerbahçe’ye 12 puan Galatasaray'a 14 puan ve Beşiktaş'a ise 16 puan farkla liderliğini koruyor. Hal böyleyken 3 büyük takım Avrupa biletini kapmak adına Ziraat Türkiye Kupası’na yoğunlaşacak. Sarı-Kırmızlı takımın en kötü senaryosu ise kupa olacak.

***

Günde 8 saat tedavi

GALATASARAY'da, Sacha Boey’in dönüşü planlanandan daha uzun sürecek. Başakşehir maçıyla sahalara geri dönmesi beklenen Sacha Boey’den kötü haber geldi. Fransız futbolcunun en iyi ihtimalle ligin 2'inci yarısının başında görev yapabileceği öğrenildi. Ülkesinde bulunan genç futbolcuya, her gün yaklaşık 8 saatlik tedavi programı uygulandığı ifade edildi.

***

Transfer planı hazır

GALATASARAY’da teknik direktör Fatih Terim’in raporu doğrultusunda Muhammed’in bonservisi alınarak ocak ayında satılması planlıyor. Sarı-Kırmızılı takım Muhammed’den gelecek bütçeyle ile 6 numara transferi yapmayı hedefliyor. Süper oynanan son 7 maçta Muhammed ilk 11’de başlayamadı.

İdeal 11’le çıktıklarını da belirten Terim, forvetlerinden verim alamıyor. Muhammed, Halil ve Diagne bu sezon gol ortalamasının altında kaldı.
Editör: TE Bilisim