Kaderimin Oyunu Zahide kimdir, kaç yaşında? Esra Dermancıoğlu aslen nereli? Sorusu diziseverleri tarafından sıkça araştırılmaya başlandı. Star Tv'nin yeni dizisi Kaderimin Oyunu bu akşam ilk bölümü ile izleyici karşısına çıkıyor. Dizide Zahide karakterini Esra Dermancıoğlu canlandırıyor. İzleyiciler Esra Dermancıoğlu ile ilgili aramalarını hızlandırdı. Peki, Kaderimin Oyunu Zahide kimdir, kaç yaşında? Esra Dermancıoğlu aslen nereli? İşte tüm detaylar…

KADERİMİN OYUNU ZAHİDE KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Zahide; varlıklı bir aileden gelen, başına buyruk canı nasıl istiyorsa öyle davranan bir kadındır. Rolünü ve hazırlık sürecini anlatan Esra Dermancıoğlu dizide canlandırdığı 'Zahide' karakterinin kıyafetleri için ünlü modacı Tanju Babacan ile çalıştığını anlattı.

Esra Dermancıoğlu; "Tanju Babacan ile Fashion Week için yaptığı ksa metrajlı filmde tanıştık. Aşık olduk birbirimize, onu tam bilemiyorum ama ben ona aşık oldum. Her tipte kadın yapısını bilen ve ona göre harika tasarımlar yapan bir isim, bu projede de beni kırmadı. Zahide'nin tüm kostümlerini karaktere göre tasarlayıp hazırlıyor ve birlikte çok eğleniyoruz. Ama en önemlisi tüm kostümlerin içinde hem oyuncu hem de kadın olarak çok rahatım. Kostümlerin içinde rahatça hareket edebilmek benim çok önemli bir konfor" dedi. İzleyici ile buluşmak için gün sayan Dermancıoğlu, Kaderimin Oyunu için çok heyecanlı olduğunu bu heyecanın ekrana da yansıyacağını belirtti.

ESRA DERMANCIOĞLU KİMDİR, ASLEN NERELİ?

Esra Dermancıoğlu, 7 Aralık 1968 tarihinde doğmuş Türk dizi ve sinema oyuncusudur. Zeynel Abidin Cümbüş'ün torunudur.

Zeynel Abidin Cümbüş'ün torunudur.[kaynak belirtilmeli]Ana eğitimini Pierre Loti lisesinde tamamlayan Dermancıoğlu, daha sonra Franklin College İsviçre'de eğitimini sürdürmüştür. Dermancıoğlu, Şahika Tekand'ın eğitim verdiği Stüdyo Oyuncuları'nda oyunculuk eğitimi ve Derya Alabora'nın konservatuvarında ses dersleri almıştır. Ayrıca yurt dışında da çeşitli dersler almıştır.

Oyunculuk kariyerine ise ilk olarak, bir arkadaşının doğum gününde Gülse Birsel'in teklifi ile başlayan Dermancıoğlu, Avrupa Yakası isimli Türk televizyon dizisinin 6. sezonunun 163. bölümünde konuk oyuncu olarak yer almıştır. 2010 yılında ise çekimleri yalnızca bir gün süren Moral Bozukluğu ve 31 isimli filmde rol almıştır.

Ayrıca çeşitli televizyon dizilerinde konuk oyuncu olarak rol alan Dermancıoğlu, Fatmagül'ün Suçu Ne? isimli televizyon dizisinde Mukaddes rolü ile kameraların karşısına geçmiş ve tanınır olmuştur.

Son olarak, Kadın İşi: Banka Soygunu isimli sinema filminde Dürdane rolünü canlandırmıştır.

Eşinden oyuncu olmasını istemediği için boşanan Dermancıoğlu'nun bu evliliğinden bir kızı bulunmaktadır.

Editör: TE Bilisim