Show TV'de yayınlanan Aziz dizisi yeni bölüm izleyenler Aziz'in bitmeyen mücadelesine tanıklık etti. Atölyesini çalıştırabilmek için Fransızların ve amcasının tuzaklarıyla karşılaşan Aziz Payidar tüm bu olanlarla nasıl başa çıkacak? Öte yandan Delege Pierre bir kez daha oğlunun katilinin peşine düşerken aradığı ipuçlarını Efnan'dan öğrenebilmek için bir plan yapar. Diziyi canlı izleyemeyen veya yeniden izlemek isteyenler Aziz son bölüm tek parça izle! (5 Bölüm 3 Aralık) Show TV Aziz 5. bölüm full izle YouTube araştırmaları yapıyor. Hem Show TV hem de Aziz 5. bölüm YouTube videosuna metnin devamındaki bağlantılardan erişebilirsiniz. Tüm gelişmeler için işte Aziz son bölüm tek parça izle (5 Bölüm 3 Aralık) Show TV Aziz 5. bölüm full izle YouTube bilgileri...

Aziz son bölüm tek parça izle! (5 Bölüm 3 Aralık) Show TV

Aziz 5. bölüm full izle YouTube!

Aziz dizisi hangi dönemi anlatıyor, hikayesi nedir?

Son dönemde reyting zirvelerine yerleşen Aziz dizisinin sıra dışı hikayesi çok beğenildi.

1930'lu yılların Antakya'sını yansıtan dizide Aziz Payidar bölgenin köklü ailelerinden birinin oğludur.

Aziz'in hayatı, Efnan'ı istismar etmek isteyen Fransız delegenin oğlunu öldürmesiyle değişir. 

Antakya’nın en büyük ve tek halı üreticisi olan Payidar ailesinin oğlu Aziz Payidar (Murat Yıldırım) refah ve zenginlik içinde bir hayat sürdürmektedir. Fransız delegesi Mösyö Pierre’in (Fırat Tanış) oğlu Teğmen Andre’yi öldürmesiyle Aziz’in kaderi değişir; doğduğu toprakları, biricik aşkını kısacası sahip olduğu her şeyi geride bırakmak zorunda kalır. İki yıl sonra öldü zannedilirken geri dönüşü herkes için beklenmedik olur. Artık hiçbir şey eskisi gibi değildir. Aziz sahip olduğu her şeyi kaybetmekle kalmamış, Fransız işgali altındaki Antakya bıraktığından daha kötü bir hal almıştır. Üstelik ilk aşkı Dilruba (Damla Sönmez) da amcası Galip Payidar’ın (Ahmet Mümtaz Taylan) oğlu Adem (Güven Murat Akpınar) ile nişanlanmıştır. 

Her şeye sil baştan başlamak zorunda kalan Aziz, verdiği hayat mücadelesi ile küllerinden yeniden doğarken; basit bir köylü kızı olan Efnan’ın (Simay Barlas) beklenmedik bir şekilde hayatına girmesi  ile duygusal anlamda da ikilemde kalacak, yaşadığı yoğun duygu karmaşası sonrasında zamanla hem kendini hem de gerçek aşkını bulacaktır. 

Editör: TE Bilisim