Fantastik Canavarlar: Dumbledore’un Sırları ne zaman çıkıyor? Fantastik Canavarlar: Dumbledore hangi tarihte çıkacak? Soruları sıkça araştırılmaya başlandı. İlk kez 2016 yılında Fantastik Canavarlar isimli film olarak yayınlanan proje beğenilince serisi çekildi. Projede Harry Potter öncesi konu edinince Potter hayranları şaşırdı. İkinci serisinde Fantastik Canavarlar: Grindelwald'ın Suçları'nda ise neredeyse Harry Potter'ın başlangıcı olmuştu. Peki, Fantastik Canavarlar: Dumbledore’un Sırları ne zaman çıkıyor? Fantastik Canavarlar: Dumbledore hangi tarihte çıkacak? İşte tüm detaylar haberimizde…

FANTASTİK CANAVARLAR: DUMBLEDORE'UN SIRLARI NE ZAMAN ÇIKIYOR?

Fantastik Canavarlar 3’ün tam adı belli oldu. Hayranlarca uzun süredir merakla beklenen Harry Potter dünyasının yeni filminin tam adı Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore (Dumbledore’un Sırları) oldu.

Warner Bros., Büyücülük Dünyası’nın Potterhead’ler için önemini anlatan ve Fantastik Canavarlar: Dumbledore’un Sırları’nın ilk fragmanının ne zaman yayınlanacağına dair bilgi verdiği yeni bir video paylaştı. Hemen aşağıdan Türkçe altyazılı olarak izleyebilirsiniz.

FANTASTİK CANAVARLAR: DUMBLEDORE'UN SIRLARI TÜRKÇE FRAGMAN İZLE

FANTASTİK CANAVARLAR: DUMBLEDORE HANGİ TARİHTE ÇIKACAK?

Özellikle Harry Potter'in son iki bölümünde sıklıkla geçen Dumbledore sırları bu kez ortaya çıkacak.  The Secrets of Dumbledore adıyla afişi yayınlanan film önce şoke etti sonra heyecanlandırdı. 15 Nisan 2022 tarihinde vizyonda yer alacak olan filmin çekimleri tamamlandı.

Editör: TE Bilisim