TRT 1'de pazar akşamlarına damga vuran Teşkilat dizisi oyuncu kadrosunun sevilen isimlerinden Serdar karakterindeki Çağral Ertuğrul diziden ayrılacak mı, Teşkilat Serdar öldü mü, ölecek mi? Bu sorular son günlerin en çok merak edilen konularından biri oldu. Geçtiğimiz günlerde Tamer Karadağlı-Çağlar Ertuğrul polemiğiyle sosyal medyada gündem olan ismin şimdi de diziden ayrılacağı iddia ediliyor. 26. bölüm fragmanında Serdar'ın başına silah dayadığı sahneler izleyicileri meraklandırdı. Oyuncunun hayranları "Teşkilat Serdar ölüyor mu? Teşkilat'ın Serdar'ı Çağlar Ertuğrul diziden ayılacak mı, neden?" sorusunun yanıtını araştırmaya başladı. Merak edenler için Teşkilat Serdar ölüyor mu? Teşkilat'ın Serdar'ı Çağlar Ertuğrul diziden ayılacak mı, neden? sorusunun yanıtına dair bilgiler yazımızda...

Teşkilat Serdar ölüyor mu? Teşkilat'ın Serdar'ı Çağlar Ertuğrul diziden ayılacak mı, neden?

TRT 1 Teşkilat dizisinin 26. bölüm fragmanında Serdar'a 'Yolun sonuna geldin. Bugün Türkiye'nin kaderini değiştireceksin,' denilmesi, Serdar'ın da 'Madem gün bugün o zaman vatan uğruna ölmek için güzel bir gün' diyerek başına silahı dayaması, oyuncunun diziden ayrılacağı yönündeki iddiaları güçlendirdi.

Yapım şirketinden veya oyuncu Çağlar Ertuğrul'dan herhangi bir açıklama olmasa da Serdar'ın ölüp ölmeyeceği bu akşam yayınlanan bölümde ortaya çıkacak.

Editör: TE Bilisim