Yalnız Kurt hangi gün başlayacak? Yalnız Kurt dizisi ne zaman? Soruları sıkça araştırılmaya başlandı. Osman Sınav imzalı atv’nin yeni dizisi Yalnız Kurt’un ikinci tanıtımları dikkat çekti. Başrolünde usta oyuncu Cihan Ünal'ın da başrollerinde yer aldığı dizinin kadrosu da belli oldu. Yalnız Kurt dizisi Amerikan Barış Gönüllüleri'nin Türkiye'ye gelişinden itibaren yaşanan ihanetleri, cinayetleri,ve terör olaylarını ele alacak. Peki, Yalnız Kurt hangi gün başlayacak? Yalnız Kurt dizisi ne zaman? İşte detaylar…

YALNIZ KURT HANGİ GÜN BAŞLAYACAK?

Yalnız Kurt dizisinin yayından kaldırılan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın gününde ATV ekranlarında yayınlanacağı tahmin ediliyor. EDHO her hafta salı günü ekranlara geliyordu.

Yalnız Kurt'un yayınlanan ilk fragmanında "Hafıza-i beşer nisyan ile malüldür! Ama artık yeter! Unutma, unutturma! Bizim olduğumuz her yerde onlar da vardı! Kanlı tuzaklar, kirli oyunlar, hain planlar, ihanetler, cinayetler! Efsane yeniden başlıyor! Dumanlı dağ börüsü, dulkadir delisi, ademler evreni, islam dini kuvveti, seksen bin er heybeti, kara kılıcın keskini, sahar okların temreni; yalnız kurt; Eli kanlı kuklacıya, acımasız canavar Golyat'a karşı!" denildi.

YALNIZ KURT DİZİSİ NE ZAMAN?

Yalnız Kurt dizisinin ne zaman başlayacağına dair henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Dizinin fragmanlarında yayın tarii olarak "Çok yakında" dendi. Önümüzdeki günlerde Yalnız Kurt'un yayn tarihinin netleşmesi bekleniyor.

Editör: TE Bilisim