Millenicom Müşteri Hizmetleri direkt bağlanma işlemini tamamlamak için çağrı merkezi numarasını aradıktan sonra bağlanmak istediğiniz birimi belirtebilir veya direkt olarak müşteri temsilcisi ile görüşme sağlayabilirsiniz. Millenicom ile ilgili şikayet ve taleplerinizi firmaya iletmenin birden fazla yolu bulunur. İşlemleri sabit telefon, cep telefonu veya internet aracılığıyla gerçekleştirebilirsiniz.

Millenicom Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası Nedir?

Millenicom müşteri temsilcisine bağlanmak için telefonla müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz. Millenicom müşteri hizmetlerine 0850 333 0 333 numarasını tuşlayarak ulaşabilir ve yetkililer ile görüşme sağlayabilirsiniz. Millenicom ile görüşerek yeni bir abonelik başlatmak isteyenlerin araması gereken numara ise 0850 333 0 336’dır. Şebeke içi ücretsiz telefon hattı numarası da 0850 433 04 03’tür. Bireysel olarak değil, kurumsal olarak da müşteri hizmetlerini aramayı tercih edebilirsiniz. İşyeriniz veya şirketiniz için kurumsal hattı aramak için ise 0850 333 0 444 numarasını tuşlamanız gereklidir.

Millenicom WhatsApp Destek Hattı Telefon Numarası Nedir?

Firmaya WhatsApp üzerinden de ulaşarak görüşme sağlayabilirsiniz. WhatsApp üzerinden fotoğraf ve video da gönderilebildiğinden, hızlı çözümler aradığınız bireysel ve kurumsal sorunlarınız için bu destek hattını kullanarak hızlı bir biçimde firmaya ulaşma şansına sahipsiniz. 0539 333 0 333 numarası üzerinden WhatsApp destek hattına ulaşarak Millenicom müşteri hizmetleri direkt bağlanma işleminizi tamamlayabilirsiniz. Bu hat araaclığıyla, dilek veya şikayetlerinizi iletebilir, problemlerinizin çözümünü sağlayabilirsiniz. Aynı zamanda, 0539 550 0 133 numarasını tuşlayarak Lojistik Destek Hattı’na da WhatsApp üzerinden ulaşabilirsiniz. Bu hattan şu işlemler gerçekleştirilebilir:

  • Yeni abonelik sürecindeki evrakların gönderimi,
  • Modem iadeleri
  • Kargo işlemleri

Millenicom Faks Numarası Nedir?

Millenicom’a Faks yoluyla evrak iletmek durumunda kalırsanız, bireysel veya kurumsal olarak ayrılmış olan iki hattan size en uygun olana belgelerinizi iletebilirsiniz.

  • Millenicom Bireysel İşlemler Faks Hattı Numarası: 0212 709 70 30
  • Millenicom Kurumsal İşlemler Faks Hattı Numarası: 0212 709 80 30

Millenicom Akıllı SMS Hattı

Firmayla kısa mesaj yoluyla da iletişim kurabilirsiniz. Abonelik, çevreci fatura gibi işlemlerin yanında kendi fatura veya hesap bilgilerinizi de bu yöntemle görebilir ve sorgulayabilirsiniz. Millenicom SMS hattı numarası 4945 olarak belirlenmiştir. Talimatlara uyarak bu numaraya gönderebileceğiniz mesajlar şunlardır:

  • Yeni abonelik için “Millenicom Abone” yazıp 4945’e mesaj gönderebilirsiniz.
  • Çevreci fatura talebinde bulunmak için “Millenicom Çevre” yazıp bir boşluk bıraktıktan sonra e-posta adresinizi yazarak faturalarınızın kağıt israfı yaratmasının önüne geçebilirsiniz.
  • “Millenicom Fatura” yazarak faturanıza ait güncel bilgileri ve borcunuz hakkındaki bilgileri edinebilirsiniz.
  • Online işlemlerinizi gerçekleştirebilmek için bir geçici şifre almak için “Millenicom OIM” yazarak 4945’e mesajınızı gönderebilirsiniz.

Millenicom Online İşlemler Nasıl Yapılır?

Millenicom’daki işlemlerinizi internet üzerinden de gerçekleştirebilirsiniz. Aboneliğinizle ilgili tüm bilgilerin yanında fatura ve borç sorgulamalarınızı da bu şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Milleni.com.tr adresini ziyaret ederek bu işlemlerinizin tamamını gerçekleştirebilirsiniz. Online işlemleri abone numaranız ile giriş yaparak kurumsal olarak da gerçekleştirebilirsiniz. Bireysel kullanıcıların ise cep telefonu veya TC kimlik numarasının yanında millenicom şifresine ihtiyaçları vardır. Millenicom müşteri hizmetleri direkt bağlanma servislerinin yanında işlemlerinizi internet üzerinden de bu şekilde hızla gerçekleştirme şansını elde edebilirsiniz. Millenicom abonesi değilseniz iletişim formu doldurarak firma ile iletişime geçebilirsiniz. Bu formda sizden şunlar istenir:

  • Ad – Soyad
  • Cep Telefonu
  • E-posta adresi
  • Konu (Öneri/Teşekkür, Talep/İşlem, Abonelik İşlemleri, Abone Talebi
  • Mesaj
Editör: TE Bilisim