Kanal D'nin 16 yıllık serüveni Arka Sokaklar yeni bölümde yaşanan maceralarla bu akşam da milyonlarca izleyiciyi ekrana kilitledi. Arka Sokaklar 609 bölüm tek parça izlemek isteyenler için Kanal D dizisi Arka Sokaklar son bölüm izle kesintisiz full bilgileri yazımızıda yazımızda olacak. 24 Aralık 2021 tarihinde yayınlanan Arka Sokaklar yeni bölümde Rıza Baba ile Mesut arasındaki husumet gittikçe büyümektedir. Mesut'un tutuklanması ise ekibin gündemini bir anda değiştirmiştir. Mesut'un sorgusuna Savcı Cahit Toprak girecektir. Yeni son bölüm izlemek ve gelişmeleri anbean öğrenmek için Arka Sokaklar 609 Bölüm tek parça izle, Kanal D dizisi Arka Sokaklar son bölüm izle kesintisiz full biligleri yazımızın devamında yer almaktadır.

Arka Sokaklar 609 Bölüm tek parça izle! Kanal D dizisi Arka Sokaklar son bölüm izle kesintisiz full!

Kanal D Arka Sokaklar dizisi son (609) bölüm izlemek için BURAYA tıklayınız.

Arka Sokaklar 906. bölüm özeti

Yeni bölümde Mesut’un tutuklanma haberi ekibin gündemini değiştirir.

Mesut’un sorgusuna Savcı Cahit Toprak girecektir. Savcı, ekibimize Mesut’u aklayacak delilleri bulmaları için 24 saat mühlet verir; fakat, bu hiç kolay olmayacaktır. Çünkü John, Victoria ve İdil’in planları henüz bitmemiştir.

Hakan ve Arda, eski bir muhbirleri olan Cevdet’i ziyaret edip her şeyin yolunda olup olmadığını kontrol eder. Ertesi gün mahallenin iki esnafı vahşice öldürülür. Bu iki adamın arasındaki bağlantıyı çözmeye çalışan ekibimiz muhbirleri Cevdet’i sorgulayınca yeni bilgiler gün ışığına çıkar.

Arka Sokaklar dizisi her cuma yeni bölümüyle Kanal D ekranlarında yayın hayatına devam etmektedir.

Editör: TE Bilisim