Yargı yeni bölüm ne zaman? Yargı 15. bölüm bu hafta neden yok? Soruları sıkça araştırılmaya başlandı. Başladığı günden itibaren pazar günlerinin vazgeçilmezi olan Yargı bu hafta 15. Bölümüyle izleyicilerin karşısında olamayacak. Dizinin yeni bölümü yerine yerli film "Çember: Karanlığın Gözleri" Tv'de ilk kez yayınlanacak. Peki, Yargı yeni bölüm ne zaman? Yargı 15. bölüm bu hafta neden yok? İşte tüm detaylar…

YARGI YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Başladığı günden itibaren pazar günlerinin vazgeçilmezi olan Yargı bu hafta 15. Bölümüyle izleyicilerin karşısında olamayacak. Dizinin yeni bölümü yerine yerli film "Çember: Karanlığın Gözleri" Tv'de ilk kez yayınlanacak. Yeni bölüm 9 Ocak 2022 Pazar akşamı saat 20.00'da yayınlanacak olan Yargı dizisi ufak bir sağlık arası verdi. Yargı dizisinin resmi hesabından da duyurulan bu bilgi ile durum netleşmiş oldu.

YARGI 15. BÖLÜM BU HAFTA NEDEN YOK?

Dizinin resmi sosyal medya hesaplarından “Sevgili izleyicilerimiz, her pazar akşamı yeni bölümleri ile ekrana gelen dizimiz #Yargı'nın yayınına kısa bir sağlık arası veriyoruz. Hikayemiz 9 Ocak Pazar akşamı kaldığı yerden devam edecek…” açıklaması yapıldı.

YARGI YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Yargı'nın yayınlanan 15. Bölüm fragmanıyla heyecanlı ve hüzünlü bir bölümün bizleri beklediği görülmektedir. Ceylin, nöbetçi mahkemede sessiz kalınca hakime tarafından tutuklu yargılanması için cezaevine yollanır. Ceylin'in şok durumunda hapse gitmesine gönlü razı olmayan Ilgaz, onu kendi odasına getirir ve kapısını kilitler. Burada ona güçlendirici cümleler kurarken, dışarıda Pars çıldırır. Ceylin hala şokun etkisindedir. Ilgaz onu, sevdiğini söyleyerek kendine getirir. Ceylin, gözyaşları içinde cezaevi aracına bindirilir.

Editör: TE Bilisim