TRT 1'in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı son bölüm izleyenler bu haftaki 53. bölümde Gülben ve Naci'nin apartmana taşınması ve Naci ve Safiye'nin yaşadığı şoka tanık oldu. Diziye konuk olan ünlü Şef Arda Türkmen Gülben'i büyük dertten kurtarırken yeni bölümdeki sürprizleri öğrenmek için Masumlar Apartmanı 53 bölüm izle tek parça! TRT 1 Masumlar Apartmanı son bölüm izle, full HD kesintisiz izle! (28 Aralık) bilgileri araştırılmaya başlandı. Ezgi Mola, Birkan Sokullu, Tansel Öngel, Merve Dizdar ve başarılı isimlerden oluşan güçlü kadrosuyla Masumlar Apartmanı 53 bölüm izle tek parça! TRT 1 Masumlar Apartmanı son bölüm izle, full HD kesintisiz izle! (28 Aralık) bilgileri yazımızda.

Masumlar Apartmanı 53 bölüm izle tek parça! TRT 1 Masumlar Apartmanı son bölüm izle, full HD kesintisiz izle! (28 Aralık)

Masumlar Apartmanı 53. bölüm özeti!

Safiye, Naci’nin otelden ayrıldığını öğrenir. Korku ve kızgınlık arasında gidip gelirken daha fazla dayanamaz ve gidip Naci’yle yüzleşir. Sonuç umduğu gibi olmaz ve Safiye ümitsizliğe kapılır fakat Naci’nin beklenmedik bir kararla çıkagelmesi içinde yepyeni bir umut yeşertir. Gülben’se apartmana taşınacak olmanın heyecanı içindedir. Ancak oraya taşınmasının ablasına nasıl bir engel oluşturacağından habersizdir. Sonunda taşınma günü gelir çatar. Taşınmanın ertesi günüyse Gülben büyük bir yemek vermeye karar verir. Neşeyle başladığı hazırlık hüsranla sonuçlanacakken yardımına hiç umulmadık biri yetişir. Han ve Ceylan aralarındaki sorunları görmezden gelip sadece birlikte olmanın mutluluğuna odaklanırlar. İnce bir çizgide dengede durmaya çalışırken, Han’ın çöpte karşılaştığı gizemli biri tüm dengeleri sarsacaktır.

Editör: TE Bilisim