İstanbul Metaverse arsa nereden alınır? İstanbul metaverse arsa fiyatı kaç TL? soruları sıkça araştırılmaya başlandı. Metaverse arsa alımları yoğun ilgi görüyor. Metaverse ya da sanal evren, insanların hiçbir fiziksel çaba harcamaksızın artırılmış sanal gerçeklik cihazları sayesinde tamamen zihinsel olarak kendilerini hissettikleri algısal evrendir. Peki, İstanbul Metaverse arsa nereden alınır? İstanbul metaverse arsa fiyatı kaç TL? işte detaylar…

İSTANBUL METAVERSE ARSA NEREDEN ALINIR?

Metaverse'de İstanbul'dan arsa alınabiliyor. Ovr isimli oyun tabanlı Metaverse platformunda, Türkiye'de 20 bin, İstanbul'da 11 bini aşkın parsel satıldı.

Hürriyet'in haberine göre dünyanın 1.6 trilyon parsele bölündüğü bu sanal evrende Türkiye'nin en değerli arazileri çoktan satın alındı.

Mobil uygulama üzerinden çeşitli görevler yapılan Ovr oyununda dünya tam 1.6 trilyon parsele bölünüyor. Bu parseller harita üzerinden belirlenerek açık arttırmayla satın alınabiliyor.

İSTANBUL METAVERSE ARSA FİYATI KAÇ TL?

İstanbul arsa fiyatları Metaverse'de 200 liradan 20 bin liraya kadar çıkıyor.

Çırağan Caddesi üzerinde parsel bulmak imkânsız. Stadyum, saray, cami, köprü gibi sembol alanlar çoktan satılmış. İstanbul'da ortalama bir parselin bedeli 200 lira. Bağcılar'da bir Metaverse parseli 135 lirayken, Ortaköy sahilinde bu rakam 500 liraya çıkıyor. İstanbul'da geniş bir sanal arazi almanın bedeli ise 20 bin liralara ulaşıyor.

Editör: TE Bilisim