TRT 1'de cumartesi akşamalrı yayınlanan Gönül Dağı dizisi bu akşam yok. Dizinin yayın saatinde ise Gönül Dağı Kurban filmi yer alırken izleyiciler Gönül Dağı Kurban oyuncuları kimler? Gönül Dağı Kurban filminin konusu ne? sorularını araştırmaya başladı. Gönül Dağı ekibi bu akşam hayran kitlesini nostaljik bir yolculuğa çıkardı. Anadolu'nun Kurban Bayramı ve unutulmaya yüz tutmuş geleneklerini yaşatan Gönül Dağı Kurban oyuncuları kimler? Gönül Dağı Kurban filminin konusu ne? Yanıtı yazımızda.

Gönül Dağı Kurban oyuncuları kimler?

Gönül Dağı Kurban filminde Berk Atan, Gülsim Ali İlhan, Ecem Özkaya, Semih Ertürk, Cihat Süvarioğlu ve Nazlı Pınar Kaya başrollerini üstleniyor.

Gönül Dağı “Kurban”da, sanat dünyasının usta isimleri de rol alıyor: Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Ruhi Sarı, Eser Eyüboğlu, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Zerrin Sümer, Nuri Gökaşan, Hazal Çağlar, Hüseyin Sevimli, Çiğdem Aygün, Ulviye Karaca, Cemre Melis Çınar, Ergun Kuyucu ve Zümre Meğreli yine filmde yer alan isimlerden. Zerrin Sümer filmde “Dürdane” karakteriyle muhteşem bir performans sergiliyor

Gönül Dağı Kurban filminin konusu ne?

Gönül Dağı “Kurban”da, Gedelli’de nostaljik bir yolculuğa çıkıyoruz… Gedelli sakinlerinin bayramı ve iki düğünü birden yaşadığı, yine birbirinden ilginç ve eğlenceli maceraların gerçekleştiği bu bölümde, Anadolu’nun unutulmaya yüz tutmuş güzel geleneklerini, göreneklerini, sıcak aile bağlarını, sevgi, saygı, hoşgörü timsali samimi yurdum insanlarının yaşamlarından kesitleri izleyeceğiz.

Editör: TE Bilisim