Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yeni ismi ne? EDHO BluTV’de mi başlayacak? Soruları sıkça araştırılmaya başlandı. Bir dönem ekranların en sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, Oktay Kaynarca'nın başrolünü paylaştığı ve aniden yayından kaldırılan EDHO dizisiyle ilgili flaş bir gelişme yaşandı. 6 yıldır ekranda olan dizinin bitişine üzülen seyirci bu kez yeni gelişme ile tekrar diziye kavuşacak iddiası kulislerde konuşuluyor. Peki Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın yeni ismi ne? EDHO BluTV’de mi başlayacak? İşte tüm detaylar haberimizde…

EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ’IN YENİ İSMİ NE?

Oktay Kaynarca bile Eşkıya'dan vazgeçti ama sevenleri popüler diziden vazgeçmedi. Raci Şaşmaz ve Bahadır Özdener bir süre yaşanan tartışmaları dışardan izlemekle yetindi ve sonunda hem seyirci baskısı, hem de gelen cazip teklifleri değerlendirmeye karar verdi.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ın isim hakkı atv’de olan projenin yeni adı ise “Son efsane” oldu. Filmin ay sonunda olması planlanan yayın tarihini BluTV kısa süre içinde açıklayacak.

EDHO BLUTV’DE Mİ BAŞLAYACAK?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekibinin Türkiye’nin ilk internet platformu BluTV’yle anlaşması sektörde bomba etkisi oluşturdu.

Bahadır Özdener’in BVB adlı yapım şirketinin imza attığı dizinin yayınlanmayan 200. bölümü yenilenen montajı ve ek sahneleriyle film olacak.

İsim hakkı atv’de olan projenin yeni adı ise “Son efsane” oldu. Filmin ay sonunda olması planlanan yayın tarihini BluTV kısa süre içinde açıklayacak.

Öte yandan efsane projenin dizi versiyonu şubat ayında çekilecek ve başrolde İlyas Çakırbeyli’ye hayat veren başarılı aktör Ozan Akbaba olacak.

Dizinin Hızır’ı Oktay Kaynarca hapiste, atv’nin “Okul Yolunda” dizisiyle anlaşan Yunus Emre Yıldırımer de yurt dışında sürgünde gösterileceği için dizide yer almayacak.

Editör: TE Bilisim