ATV'de bu akşam yayınlanan Çin Seddi konusu nedir, oyuncuları kimler? Çin Seddi filmi nerede çekildi? Perşembe akşamları yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova bu hafta ekrana gelmiyor. Dizinin yerine yer alan yabancı sinema Çin Seddi hakkında bilgiler ise izleyiciler tarafından merak edildi. Çin'in en yüksek bütçeli filmi olma unvanını taşıyan Çin Seddi filminin başrollerinde Matt Damon, Jing Tian, Pedro Pascal gibi isimler yer alıyor. Peki, Çin Seddi konusu nedir, oyuncuları kimler? Çin Seddi filmi nerede çekildi? Merak edilen detaylara yazımızdan erişebilirsiniz.

Çin Seddi konusu nedir?

Yönetmenliğini Yimou Zhang, senaryosunu ise Max Brooks, Tony Gilroy'in üstlendiği Çin Seddi filmi, dünyanın en ikonik yapısı üzerinde, seçkin bir asker gücü tarafından insanlığı korumak için sergilenen cesur bir direniş hikayesini konu etmektedir. Film, savaşçıların doğaüstü yaratıklara karşı Çin Seddi'nde verdiği mücadeleyi anlatır.

William Garin, İsimsiz Düzen adıyla bilinen seçkin savaşçılardan oluşan gizli bir ordu tarafından esir alınan usta bir okçu ve savaşta yaralanmış bir paralı askerdir. Kale Şehri denilen çok büyük bir askeri ileri karakolda, insanlığı bugüne kadar inşa edilmiş en büyük savunma yapılarından biri olan Çin Seddi'nin üstündeki doğaüstü güçlerden korumak üzere savaşırlar. Garin, dünyamızın harikalarından bir olan Çin Seddi'nin ardındaki sırrı keşfeder.

Çin Seddi oyuncuları kimler?

Matt Damon -(William Garin)
Jing Tian -(Komutan Lin Mae)
Pedro Pascal -(Tovar)
Williem Dafoe -(Ballard)
Any Lau -(Stratejist Wang)
Luhan -(Peng Yong)
Eddie Oeng -(Kumandan Wu)
Zhang Hanyu -(General Shao)
Lin Gengxin -(Kumandan Chen)
Kai Zheng -(Shen)

Çin Seddi filmi nerede çekildi?

2016 yılında vizyona giren Çin Seddi filminin çekimlerinin tamamı Çin sınırları içerisinde gerçekleştirilmiştir. 

Editör: TE Bilisim