7 Ocak 2022 tarihinde sona erecek olan POMEM başvuru sürecinin ardından işlemlerini tamamlayan adaylar POMEM sonuçları sorgulaması yapıyor. Bilindiği üzere; ön başvuru süreci 27 Aralık'ta başlamış olup şimdi ise sonuç tarihi adayların gündeminde yer alıyor. Bu kapsamda; 2022 POMEM sonuçları ne zaman açıklanır? 28. Dönem POMEM hangi gün açıklanacak? Soruları arama motorlarında merak konusu oldu. İşte POMEM sonuçlarında son gelişmeler haberimizde...

2022 POMEM SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANIR?

Ön başvuru sonuç tarihi ile ilgili henüz resmi bir açıklama gelmese de önümüzdeki günlerde ön başvuru sonuçlarının ilan edilmesi bekleniyor. Öte yandan alıma ilişkin sınav takvimi de yine Polis Akademisi Başkanlığı’nın resmi internet sitesinden (www.pa.edu.tr) ilan edilecek.

28. DÖNEM POMEM HANGİ GÜN AÇIKLANACAK?

28. Dönem POMEM başvuru sonuçları ile ilgili herhangi bir tarih henüz duyurulmadı ancak https://www.pa.edu.tr/ adresinden yapılan açıklamada "Alıma ilişkin sınav takvimi Polis Akademisi Başkanlığının resmi internet sitesinden (www.pa.edu.tr) ilan edilecektir." denildi.

28. Dönem POMEM Giriş Sınavı aşamalarına katılmaya hak kazanan adaylar için başvuru ücret ve hesap bilgileri Polis Akademisi Başkanlığının resmi internet sitesi (www.pa.edu.tr) adresinden duyurulacak. Sınavlarda başarılı olarak Polis Meslek Eğitim Merkezlerinde eğitim gören ve eğitim sonunda başarılı olan adayların Polis Memuru olarak atamaları yapılacak.

Editör: TE Bilisim