Galatasaray'da son dakika gelişmesi yaşanıyor. Sarı kırmızılılarda teknik direktör Fatih Terim'le yollar ayrıldı. Ajanslara son dakika olarak düşen haberin ayrıntılarına göre; Galatasaray yönetimi ve Fatih Terim, arasında yaşanan toplantı sonucu sporseverler tarafından merak konusu oldu. peki, Fatih Terim istifa etti mi? Fatih Terim istifa mı etti son dakika!

FATİH TERİM İSTİFA ETTİ Mİ?

Spor Toto Süper Lig’de şampiyonluk yarışından kopan, Türkiye Kupası’na veda eden Galatasaray’da başarısız sonuçların ardından teknik direktör Fatih Terim ile yollar ayrıldı.

Galatasaray’da Başkan Burak Elmas ile Teknik Direktör Fatih Terim, Nef Stadyumu'nda görüşme gerçekleştirdi. 15 dakika süren toplantıda durum değerlendirmesi yapıldıktan sonra ayrılık kararı çıktı. Terim, ayrılık kararının ardından Florya Metin Oktay Tesisleri’ne giderek eşyalarını topladı ve hem futbolcular hem de çalışanlarla vedalaştı.

Türkiye Kupası’nda alınan sonucun ardından Fatih Terim, geçtiğimiz hafta Galatasaray’daki görevine devam edeceğini açıklamıştı. Sosyal medyadan uzun bir açıklama yapan Terim, sarı-kırmızılı takımda bir futbol mirası bırakmak istediğini belirtip gençlik projesinin zorlu olacağını hatırlattı. Fatih Terim’in bu açıklamasının ardından başkan Burak Elmas da çıkan ayrılık haberlerini yalanlayıp, tecrübeli hocayla yola devam edeceklerini ifade etmişti.

Editör: TE Bilisim