İninal alışveriş kartı, her yerde geçerli olabilen bir kart sistemidir. Güvenli alışveriş sunan ininal kartın çipli ve temassız özellikleri mevcuttur. Herhangi bir sözleşme imzalamaksızın ininal karta sahip olunabilmektedir. Müşterilerine sunduğu özellikler sayesinde borçlanma durumunu ortadan kaldıran kart sistemi, içine yüklenilen tutarda harcama yapılmasını sağlamaktadır. Çeşitli kampanyalar ve indirimler de ininal müşterilerine sunulmaktadır. Aktif gözüken bazı kampanyalar şu şekildedir:

  • İninal kart müşterilerinin ilk aylarına özel yaptıkları tüm alışverişin %15’i hesaplarına geri yüklenecektir. Fakat kampanya süresince en fazla 20 TL kazanılabilir.
  • Arabica Coffe House şubelerinden bir kahve alan müşterilere ikinci kahve hediye olarak sunulmaktadır.
  • Trendyol üzerinden 200 TL’lik harcamalarda 20 TL indirim kazanılmaktadır.
  • Flo internet sitesi üzerinden 150 TL’lik alışveriş yapan ininal kart müşterileri, 25 TL hediye çeki kazanabilmektedir.

İninal Kart Nasıl Alınır?

İninal kart edinme, ininal kart internet sitesini ziyaret edebilirler. İstenilirse n11, Hepsiburada, Trendyol, Gittigidiyor, İstegelsin, Yemeksepeti Banabi, Kidega, Teknosa ve Vatan Bilgisayar gibi online alışveriş sitelerinden de kart siparişi verilerek kapıda teslim edilmektedir.

İninal Kart Aktifleştirme Nasıl Yapılır?

İninal Kart kullanıma açma, oldukça basit bir işlem gerektirir. İlk kullanım için kart kişiselleştirmesi yapılması gerekmektedir. Bu işlemi gerek ininal kart sisteminden gerek Android veya İOS akıllı telefonlara yüklenen ‘‘İninal Cüzdan’’ uygulamasından gerçekleştirmek mümkün. Öncelikle açılan sitede ‘‘ Yeni hesap oluştur’’ seçeneğine tıklanarak istenilen bilgiler girilir. Uygulamada da kullanılmak üzere e-posta ve şifre belirlenir. Ardından bir SMS doğrulaması işlemi olacaktır. Müşterilerin, cep telefonlarına gelen 4 haneli kodu gerekli alana girmeleri beklenmektedir. Son olarak da alınan kartın ön numarası, tarihi ve cvc kodu gibi bilgilerin girilmesi gerçekleştirilmelidir. Bu işlemler tamamlandıktan sonra kart kullanıma hazırdır.

İninal Kart Avantajları Nelerdir?

İninal kart faydaları, müşterilerin kullanım alanlarına yönelik olarak değişmektedir. İninal kart avantajları kısaca şu şekilde sıralanabilir:

  • Aylık en az 300, en fazla 750 TL tutarında bakiye yükleyerek, herhangi bir borçlanma durumuna girmeden dilenilen miktarda harcama yapılmaktadır.
  • İninal kart ile online olarak fatura ödemeleri gerçekleştirilmektedir.
  • 750 TL’lik limitini arttırmak isteyen müşteriler için ‘‘ininal Plus’’ sunulmaktadır. İninal Plus kart müşterileri ise aylık 1.250 TL’den 150.000 TL’ye kadar bakiyelerini kullanabilirler.
  • İninal mobil uygulamasından döviz hesabı oluşturulabilir ve alım-satım yapılabilir.
  • 7 gün 24 saat ücretsiz para transferi gerçekleştirilebilir. Gönderici veya alıcı farklı banka hesabına sahip olsa dahi ininal kart sayesinde ücretsiz bir şekilde havale/EFT gerçekleştirebilmektedir.
  • QR kod sayesinde, temassız ödeme işlemleri gerçekleştirilebilir.
  • Online oyun sitelerinde, bilgisayar ve mobil oyunlar için gerçekleştirilen ödemeler yine ininal kart sayesinde kolaylıkla yapılabilmektedir. E-pin satın alma işlemleri yapılarak dilenilen miktarda yükleme gerçekleştirilir. Mobil uygulama üzerinden ‘‘Ödeme’’ işlemleri seçilerek istenilen ‘‘Oyun Kodu’’ girilir ve o oyuna ait e-pinler satın alınır.
Editör: TE Bilisim