2022 Sağlık Bakanlığı 10 bin personel alımı ne zaman? Sağlık Bakanlığı personel alımı hangi gün yapılacak? Soruları sıkça araştırılmaya başlandı. Sağlık Bakanlığı'nın merkez ve taşra teşkilatlarında çalıştırılmak üzere sözleşmeli sağlık personeli alımı yapılacak. Farklı branşlardan yapılacak binlerce personel alımı için başvuru şartları ve diğer detaylar, atama bekleyen sağlık bölümü mezunlarınca araştırılıyor. Peki, 2022 Sağlık Bakanlığı 10 bin personel alımı ne zaman? Sağlık Bakanlığı personel alımı hangi gün yapılacak? İşte detaylar…

2022 SAĞLIK BAKANLIĞI 10 BİN PERSONEL ALIMI NE ZAMAN?

Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan şifai açıklamalarla önümüzdeki günlerde bakanlık bünyesine 10 Bin civarında işçi alımı ülkenin değişik il ve ilçelerinde görevlendirilmek üzere en az ilkokul mezunu her vatandaşın KPSS şartı aranmaksızın başvuru yapabileceği personel alımı yapılması bekleniyor.

Sağlık Bakanlığı tarafından yapılması beklenen bu büyük kamu personeli alımı öncesinde Resmi Gazete yayınlanan en son değişiklik ile bu tarz personel alımlarında personel seçim usulünde değişiklikler yapıldı.

SAĞLIK BAKANLIĞI PERSONEL ALIMI HANGİ GÜN YAPILACAK?

40 bin kadro kapsamındaki 10 bin sözleşmeli sağlık personeli pozisyonu ile 10 bin sürekli işçi kadrosu için Mart ayı içinde ilana çıkılarak alım işlemi yapılacak. Bu kapsamda bilgiler geldikçe haberimizde yer vereceğiz.

Editör: TE Bilisim