TV8'de dün akşam sona eren MasterChef Türkiye'nin ardından bu akşam Survivor macerası yeniden başladı. Nisa Bölükbaşı'nın olmaması ise takipçilerin merak konusu oldu. Survivor Nisa neden yok, gelecek mi? Nisa Bölükbaşı Survivor'dan ayrıldı mı? soruları sık sık sorgulanmaya başlandı. Dominik'ten yayınlanan Survivor'ın tanıtım görüntülerinde de Nisa Bölükbaşı yer almamıştı. Peki, Survivor Nisa neden yok, gelecek mi? Nisa Bölükbaşı Survivor'dan ayrıldı mı? Konuya dair bilgi yazımızda.

Survıvor Nisa neden yarışmada yok, gelecek mi? Nisa Bölükbaşı Survivor'dan ayrıldı mı?

Nisa Bölükbaşı'nın Survivor'da yer almamasının nedeni olarak Kovid-19 hastası olduğu belirtildi. Nisa Bölükbaşı'nın 2 kez test yaptırdığı ve her ikinde de Covid-19 pozitif çıktığı bildirildi.

Survivor Nisa Bölükbaşı'nın, karantina sürecini tamamlayıp sağlığına kavuştuktan sonra Survivor'a devam etmesi bekleniyor.

NİSA BÖLÜKBAŞI KİMDİR?

Nisa Bölükbaşı, 2 Temmuz 1998 tarihinde Prag'da doğdu. daha 3 aylıkken önce annesiyle sonra yalnız yüzmeye başladı. 6 yaşındayken Çek Cumhuriyeti'ndeki en iyi takım için yüzmeye başladı. O yıl da profesyonel kayak yapmaya davet edildi, ancak dağlar Prag'dan uzak olduğu için reddetmek zorunda kaldı.

8 yaşında profesyonel olarak tenis, single ve çiftler oynamaya başladı. Prag tenis kulübü Cibulka'da 15 yıl oynadı. 15 yaşında yüzmeyi bıraktı ve yüzme hocası oldu. Yaşamak için takım sporuna ihtiyacı vardı ve bu yüzden voleybol oynamaya başladı.

Neredeyse takımın en küçüğü olarak, libero olmaya karar verdi. 2018'de Çek Cumhuriyeti'nde U20 kategorisinde ikincilik elde etti. 2018'de mimarlık okumaya başladı ve bu yüzden voleybolu bırakmak zorunda kaldı. Hobi olarak snowboard, bisiklet, kış ve yaz patenine gidiyor.

Editör: TE Bilisim