2022 Survivor formatında yer alan Sürgün kampı kuralları ve özellikleri merak edildi. Survivor sürgün kampı nedir? Survivor sürgün kampına kimler kaldı? konusu araştırılıyor. 2022 Survivor All Star heyecanında sürgün kampına giden isimler kimler oldu? Dokunulmazlık oyununu kaybeden isimler arasında yapılan oylamanın ardından belirlenen Sürgün kampına kalan isimler araştırılıyor. Peki, Survivor sürgün kampı nedir? Survivor sürgün kampına kimler kaldı? İşte bilgiler...

Survivor sürgün kampı nedir? 

2022 Survivor All Star kurallarını açıklayan Acun Ilıcalı, 'Sürgün kampı ile ilgili şu ifadeleri kullandı: 'Sürgün kampını başlatıyorum. Bu akşam buradan biri ayrılacak ve tek başına kalacak!''

Acun Ilıcalı, ''Dört gün orayı çıkaramayacak 10 yarışmacı sayabilirim. Saatlerin zor geçtiğini biliyorum. Onun dışında ilk giden 24 saat boyunca tek kalacak. İkinci giren iki kişiyle yaşayacak. Oraya gidenin Allah yardımcısı olsun.'' dedi.

Bir yarışmacı seçilecek ve o kişi sürgün adasına gidecek. İkinci, üçüncü ve dördüncü yarışmacılar da gittikten sonra dört yarışmacıdan biri Survivor'dan elenecek.

Kalan yarışmacılar adada günleri yalnız geçirecek ve geri dönecekler.

Survivor Sürgün Kampı Kuralları:

  • Günlük erzakları tüketecekler ve ödüllerden faydalanamayacaklar.
  • Hiçbir şekilde oyunlara giremeyecekler.
  • Yarışmacılar hiçbir şekilde diğerleriyle iletişim kuramayacak.
  • Dört yarışmacı beraber kalacak.
  • Tamamen ayrı bir yerde bir kamp olacak ve iletişim kurmak yasak.

Survivor sürgün kampına kimler kaldı?

Survivor 2022 All Star'da ilk haftanın son dokunulmazlık oyunu ünlüler ve gönüllülerin su üzerinde kurulan zorlu platformda verdiği mücadeleyle gerçekleşti.

Dokunulmazlığı kaybeden takımda yapılan oylamada ise bir kişi hem eleme adayı oldu hem de Birsen, Gizem ve Sercan'dan sonra sürgün kampına giden 4. isim oldu.

Kıran kırana mücadelelerin yaşandığı Survivor 2022’de haftanın son dokunulmazlık oyunu oynandı. Ünlüler ile gönüllüler, 4. dokunulmazlık oyununda zorlu bir su parkurunda karşılaştı. İki takım da dokunulmazlığı kazanarak konseyi rahat geçirmek istiyordu. Dokunulmazlık oyununda yarışmacılar hızlı olmaları, dengede kalmaları, engelleri iyi geçmek için çaba gösterdi. Nefes kesen karşılaşmaları ekrana geldiği oyunda ilk turda kadın yarışmacılar karşılaştı.

Kıyasıya mücadelede kazanan 8-5 skorla ünlüler oldu. Erkek yarışmacılar da kazanan ise 8-4 skorla ünlüler oldu. Böylece ünlüler, son dokunulmazlık oyununu kazandı.

Survivor'da son dokunulmazlığı kaybeden gönüllüler takımında ada konseyinde oylama yapıldı.

Oylama sonucuna göre eleme adayı olacak ve sürgün kampına gidecek isim belli oldu. Survivor gönüllüler takımında sürgün kampına giden yarışmacı Hikmet Tuğsuz oldu.

Editör: TE Bilisim