Gedson Fernandes, Çaykur Rizespor’a katkı vermek için elinden geleni yapacağını dile getirdi. 

Portekizli futbolcu, şu ifadeleri kullandı:

"Burada olduğum için mutluyum. Çok farklı duygular yaşadım. Daha önce de Türkiye'de yaşamıştım, çayı seviyorum ve uçakta tekrar onu tadabilme imkanım oldu.

"Elimden geleni yapacağım"

"Diğer taraflardan da gelen teklifler oldu ama şu anda tekliflerin önemi yok. Şu anda Rizespor'un oyuncusuyum ve elimden geleni yapacağım. Rizespor'a bireysel hedefler için değil, takıma yardımcı olabilmek için geldim."

" Beşiktaş hakkında konuşmak istemiyorum"

"Beşiktaş hakkında konuşmak istemiyorum. Şu an Rizespor'un oyuncusuyum. Her gün daha iyisini vermeye ve daha iyi bir oyuncu olmaya çalışacağım. Her ligin kendine göre stili var. Ben şu anda burada en iyisini yapmayı istiyorum."

"Gelecek sezon için bir mesaj veremiyorum"

"Tahir Kıran'a teşekkür ediyorum. Benimle çok ilgilendi. Formanın renkleri çok hoşuma gitti. Umarım bana ve taraftarlara uğur getirir.
Bu seneye odaklıyım. Beşiktaş taraftarına bir mesaj veremiyorum şu an."

Tahir Kıran: Gedson transferi bizim ikna kabiliyetimizdir
 Çaykur Rizespor Başkanı Tahir Kıran, Gedson transferiyle ilgili konuştu.

Tahir Kıran'ın açıklamaları şu şekilde:

"Gedson transferi bizim ikna kabiliyetimizdir, bunu biz başardık. Önümüzde 15 maç var. Suyunu çıkaracağız Gedson'un. En kısa sürede takımdaki yerini alacaktır. Kandil günü geldi, çok mübarek bir gün. Herkesin kandili mübarek olsun. Hayırlı, uğurlu olsun."

"Ben Gedson'a star diyorum. Türkiye'nin starı olsun. Gedson'un bonservisinin yüzde 100'ü Beşiktaş'a ait. Temmuz itibariyle söz sahibi Beşiktaş. Bir sonraki satışından Benfica'nın %50 payı var."

Editör: TE Bilisim