Genç çiftin geçtiğimiz günlerde çocuklarının doğum gününü ayrı ayrı kutlaması sonrası ortaya atılan Buse Varol ile Alişan çifti boşanıyor iddiaları gerçek çıktı. Genç çiftin çocuklarına 60 bin TL'ye bir dadı tuttuğu haberi sonrası şimdi de magazin gündemi çiftin boşanma haberi ile çalkalanıyor.

ALİŞAN İLE BUSE VAROL BOŞANIYOR MU?

Geçtiğimiz günlerde kızları Eliz’in birinci doğum gününü ayrı ayrı kutlayan Alişan ve Buse Varol’un Boşanma aşamasında olduğu ortaya çıktı! Gizlilik içinde yasal işlemleri başlatan çift, haberin duyulmaması için özen gösterse de çifte yakın kaynaklar boşanmayı doğruladı.

ALİŞAN İLE BUSE VAROL NEDEN BOŞANIYOR?

2018 yılında evlenen ve bir yıl sonra oğulları Burak’ı, 2021’de de kızları Eliz’i kucaklarına alan Alişan ve Buse Varol’un bir süredir evliliklerinin üzerinde kara bulutların dolaştığı biliniyordu. Kızının otelde yapılan doğum gününe katılmayan Alişan, ertesi gün annesi Suzan Tektaş’ın evindeki kutlamaya giderek, krizin işaretini vermişti. Buse Varol da yaptığı açıklamayla “eve davet edilmedim” demişti.

Buse Varol, bir süre önce Instagram hesabından Alişan’la birlikte tüm fotoğrafları silmiş, alyansını da çıkartmıştı.

BUSE VAROL İLK KEZ KONUŞTU

Söylemezsem Olmaz programında Buse Varol ile Alişan'ın avukat ile iletişime geçtiği iddia edildi. Ünlü çiftin evleri ayırdığı da öne sürüldü. Buse Varol, haklarında çıkan iddialara Söylemezsem Olmaz programına mesaj göndererek şu ifadelere yer verdi:

"Evler falan ayrılmadı. Kaan'da (kardeşi) gelmedi, babam da gelmedi onun babası da gelmedi. Sadece anneler geldi."

Kaynanasının evindeki kutlamaya çağrılmadığını geçtiğimiz gün açıklayan Buse Varol bu konuda daha fazla açıklama yapmadı.

ALİŞAN'DAN BOŞANMA İDDİASI SONRASI İLK AÇIKLAMA

Ünlü şarkıcı Alişan da evinde kalmadığı iddiasını yalanlayarak, "Evimde kalıyorum. Problemleri çözeceğiz" açıklamasında bulundu.

Editör: TE Bilisim