Meriç Erkan yaptığı açıklamanın ardından gündem oldu. Meriç Erkan, son günlerde ekrana gelen görüntülerinin ardından araştırılan isim oldu. Meriç Erkan adını değiştirdiğini açıklaması ardından arama motorlarında Meriç Erkan kimdir, kaç yaşında? Meriç Erkan'ın yeni adı ne oldu? soruları merak konusu oldu. işte tüm detaylar haberimizde...

MERİÇ ERKAN KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Meriç Erkan, 2 Temmuz 1969 tarihinde Samsun’da dünyaya geldi. İlköğretimini de Samsun'da tamamlayan Meriç Erkan, 1987 yılında Samsun Maltepe Lisesi'nden mezun oldu.Meriç Erkan, ardından birçok ajansta modellik yapmaya başladı.

Meriç Erkan, Kuşum Aydın'ın sunduğu programla dikkatleri çekmiştir. Ahu Tuğba ile yaşadığı aşk ile bilinen Meriç Erkan, "Esra Erol’da” programına da katılmıştır. Bu programdan olaylı bir şekilde ayrılan Meriç Erkan, program hakkında çeşitli iddialarda bulunmuştu.

Meriç Erkan, yaşadığı büyük aşktan sonra inzivaya çekildi ve ekranlarda yer almadı.

MERİÇ ERKAN'IN YENİ ADI NE OLDU?

Meriç Erkan, cübbe ve sarık giyerek adını değiştirdiğini açıkladı. Meriç Erkan'ın yeni adı Mahmut Erkan Oldu.

Meriç Erkan açıklamasında "Bu bir konsept değil. Başka bir şey. Rabbimle aramdaki hesaplaşma. Bütün her şeye tövbe edip bambaşka bir hayata geçtim. Mahmut Erkan olarak doğmak ve böyle yaşamak isterdim. Pişman olacağınız şeyleri yapmayın. Rabbime sığındım." ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim