TRT 1'in salı akşamları yayınladığı sevilen dizisi Masumlar Apartmanı son bölüm izle tek parça! 22 Şubat TRT 1 Masumlar Apartmanı son (59) bölüm izle ful! araştırmaları başladı. İbret verici yaşanmış hikayelerden izler taşıyan Masumlar Apartmanı'nın son yeni bölümünü internetten seyretmek isteyen takipçilerin araştırdığı bağlantı bilgileri yazımızda olacak. Bu bölümde Han, yaşananların ardından derin bir umutsuzluğa gömülür ve kendi kabuğuna çekilir. Safiye’nin, dağılan ailesini toparlamak için önünde tek bir engel vardır; kendisi… İşte Ezgi Mola, Birkan Sokullu, Tansel Öngel, Merve Dizdar ve daha pek çok başarılı ismin bir araya geldiği muhteşem kadrosuyla Masumlar Apartmanı son bölüm izle tek parça ve 22 Şubat TRT 1 Masumlar Apartmanı son (59) bölüm izle ful bilgileri...

Masumlar Apartmanı son bölüm izle tek parça! 22 Şubat TRT 1 Masumlar Apartmanı son (59) bölüm izle ful!

Masumlar Apartmanı Özet 59. Son Bölüm

Dizinin 22 Şubat akşamı yayınlanan son yeni bölümüne göz atacak olursak; Gülben, henüz öğrendiklerinin şokunu atlatamadan çok daha kötü bir sürprizle karşılaşır. Bu karşılaşma, Gülben’i en büyük korkusuyla yüzleşmek zorunda bırakır.

Öte yandan Han, yaşananların ardından derin bir umutsuzluğa gömülür ve kendi kabuğuna çekilir.

Safiye’nin, dağılan ailesini toparlamak için önünde tek bir engel vardır; kendisi…

Naci’nin de desteğiyle imkansızı başarır ve o engeli aşar. Han, aralarını düzeltmek için Ceylan’a gider ancak konuşma beklediği gibi gitmez.

Artık son bir ümidi kalmıştır.

Kararını verir ve o adımı atar.

Gülseren Budayıcıoğlu'nun Madalyonun İçi kitabından esinlenilerek yazılan sıra dışı senaryosuyla Masumlar Apartmanı her hafta salı akşamları ekrana gelmeye devam ediyor.

Editör: TE Bilisim