Takipçilerin heyecanla beklediği Masumlar Apartmanı dizisi yeni bölümde Safiye Naci'nin hastalığını öğrenmesinin ardından herkesi şaşırtan bir tutum içerisindedir. Kendisini aşan davranışları Naci'yi şaşkına çevirmektedir.

Bu hafta yaşanacak sürprizlere canlı yayında tanıklık edebilmek için Masumlar Apartmanı 60. bölüm canlı izle! TRT 1 Masumlar Apartmanı izle canlı yayın bilgisi yazımızda.

Masumlar Apartmanı 60. bölüm canlı izle! TRT 1 Masumlar Apartmanı izle canlı yayın!

MASUMLAR APARTMANI ÖNCEKİ BÖLÜM ÖZETi (59)

Gülben, henüz öğrendiklerinin şokunu atlatamadan çok daha kötü bir sürprizle karşılaşır. Bu karşılaşma, Gülben’i en büyük korkusuyla yüzleşmek zorunda bırakır. Han, yaşananların ardından derin bir umutsuzluğa gömülür ve kendi kabuğuna çekilir. Safiye’nin, dağılan ailesini toparlamak için önünde tek bir engel vardır; kendisi… Naci’nin de desteğiyle imkansızı başarır ve o engeli aşar. Han, aralarını düzeltmek için Ceylan’a gider ancak konuşma beklediği gibi gitmez. Artık son bir ümidi kalmıştır. Kararını verir ve o adımı atar.

Masumlar Apartmanı konusu

Gerçek bir hayat hikayesi olan “Masumlar Apartmanı“, Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun “Madalyonun içi” romanından esinlenerek hazırlandı.

Korumacı dedesi ve erkek kardeşiyle birlikte yaşayan İnci’nin hayatı (Farah Zeynep Abdullah), yaptığı bir kazayla değişecektir. İnci’nin karışacağı kazada onu Han (Birkan Sokullu) ve büyük sırlarla dolu ailesi beklemektedir. Han’ın yaşamı takıntılarla dolu olan ablaları Safiye (Ezgi Mola) ve Gülben’in (Merve Dizdar) en büyük korkusu ise kardeşlerini kaybetmektir. “Aşk”, İnci ve Han’ın her şeye rağmen birbirlerinden kopmasına engel olacak mıdır?..

Editör: TE Bilisim