Her perşembe yeni bölümüyle ekranlara gelen Mahkum dizisi canlı izlemek için yayın saatini bekleyen takipçiler için kısaca bir önceki bölümde; Savaş’ın karanlık geçmişiyle ilgili bilgilere ulaşan Barış, Büge’yi kurban etmeye hazırlandığını öğrenmiştir.  Rafi’den gelen telefona cevap vermesiyle birlikte artık iş yapmaya hazırdır. Ancak Rafi’nin son ve büyük bir isteği vardır. FOX TV'nin sevilen dizisi Mahkum yeni bölüm canlı seyretmek ve yeni haftadaki gelişmelerden haberdar olmak için FOX TV Mahkum canlı izle! Mahkum dizisi canlı izle! (12. bölüm) bilgisi yazımızda...

FOX TV Mahkum canlı izle! Mahkum dizisi canlı izle! (12. bölüm)

MAHKUM DİZİSİ ÖNCEKİ BÖLÜM ÖZETİ

Savaş’ın karanlık geçmişiyle ilgili bilgilere ulaşan Barış, Büge’yi kurban etmeye hazırlandığını öğrenir.

Rafi’den gelen telefona cevap vermesiyle birlikte artık iş yapmaya hazırdır. Ancak Rafi’nin son ve büyük bir isteği olacaktır.

İçlerinde ticari geçmişlerini emniyete sızdıran bir köstebek vardır. Barış’ın bunu bulup, teslim etmesini ister.

Köstebeği arayışa giren Barış, hiç beklemediği bir isimle karşı karşıya kalır.

Yaptığı hesaplamalarla firar planının son aşamasına gelen Fırat, eylem için müfettişlerin geldiği sinema gecesini seçer.

Her şey yolunda giderken yan koğuşlardan kulaklarına gelen isyan hazırlığı, tüm planlarını alt üst etmek üzeredir.

Bir yandan diğer mahkumlarla, diğer yandan firar eylemiyle uğraşan Fırat’ın tek bir şansı kalmıştır. Büyük firarı başarabilecek midir?

MAHKUM DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Fırat Bulut, İstanbul Adliye'sinde görevli bir cumhuriyet savcısıdır. Başarılı bir savcı olan Fırat, eşi Zeynep ve beş yaşındaki kızı Nazlı'yla mutlu bir hayat yaşar. Ancak bir gün uyandığında son dört ayda olanları hiçbir şekilde hatırlamadan kendisini cezaevinde bulur. En son anısı, kızının doğum gününü kutladığı gecedir. Şok ve dehşet içinde, karısını ve kızını öldürmekle suçlandığını fark eder. İkinci duruşması yaklaşmaktadır ve müebbet cezasına çarptırılmıştır.Karısını ve kızını gerçekten öldürmüş müdür? Cumhuriyet savcısı Fırat Bulut’un hapsedilmesinden önce araştırdığı en son dava, ülkenin en önce gelen ailelerinden olan Yesari'lerin halefleri olan ikiz kardeşlerden, Barış Yesari'nin davasıdır.. Barış Yesari'nin evinde bir genç kız öldürmüştür. Hafızası geçici olarak mı yoksa sonsuza dek mi kaybolmuştur teşhis konulamayan Fırat Bulut, masumiyetini kanıtlamak için hem hatırlamak, hem hayatta kalmak hem de cezaevinden kaçmak zorundadır.

Editör: TE Bilisim