Sefer'i Nasıl Bir Son Bekliyor? Gönül Dağı dizisi son yeni bölümde, yakalandığı amansız hastalığın pençesinden kurtulabilmek için büyük bir ameliyat geçirmesi gereken Sefer'in durumu en olacak? Öte yandan Meryem Rıfat'tan ayrılıyor mu? Rıfat'ın yaptığı büyük fedakarlığın ardından Meryem'in tavrı izleyenlere büyük hüsran yaşatırken Gönül Dağı son yeni bölüm gelişmelerini anbean izleyerek haberdar olmak için Gönül Dağı Son Bölüm İzle Tek Parça! (54. Bölüm), TRT Gönül Dağı 54. Bölüm İzle Full bağlantısı içeriğimizde olacak...

Gönül Dağı Son Bölüm İzle Tek Parça! (54. Bölüm) Sefer'i Nasıl Bir Son Bekliyor? TRT Gönül Dağı 54. Bölüm İzle Full!

GÖNÜL DAĞI 54. BÖLÜM ÖZETİ

Gönül Dağı dizisi son yeni bölümde uçan arabanın test sürüşünün başarılı geçmesi ile Taner'i bekleyen yeni fırsatlar vardır.

Taner'in yükselişe geçmesinin yanı sıra Veysel ve Ramazan'da ise durum tam aksi yönde seyretmektedir.

Hayat, amcaoğullarını ayrı noktalara sürüklerken, çalıştığı şirket tarafından Taner'e önemli manevralar almasını sağlayacak bir teklif sunulur fakat kabul ettiği takdirde vazgeçmesi gereken şeyler olacaktır.

Herkesin hayatını etkileyecek bu durum karşısında Taner'in alacağı karar ne olacaktır?

Öte yandan Sefer'in ameliyat günü yaklaştıkça Zahide'nin içindeki korku da büyümektedir.

Zorlu bir ameliyat olacağı herkes tarafından duyulurken, tüm aile yine el eledir.

Ameliyat öncesi yaşanan sürpriz, bir gelişme, işlerin iyice zorlaşmasına neden olurken, ameliyat bittiğinde Sefer'i nasıl bir son beklemektedir.

Editör: TE Bilisim