Kanal D'de Salı akşamları ekrana gelen Üç Kız Kardeş dizisinin geçtiğimiz hafta yayınlanan 2. bölümünde neler olmuştu, kısaca hatırlayalım; Düğünden hemen sonra evden ayrılan Somer eve döndüğü zaman, Türkan’ı yaralanmış bir şekilde evde bulur ve hemen hastaneye götürür. Ancak hastanede onları hiç beklemedikleri bir sürpriz karşılar. Dönüş’ün sınavda yaşadıkları yüzünden hastanelik olması iki kardeşi aynı anda hastaneye düşürür. 8 Mart Salı akşamı 3. bölümü yayınlanan Üç Kızkardeş dizisini internetten canlı olarak seyretmek ve detaylara tanıklık etmek için Üç Kız Kardeş canlı izle ve Kanal D canlı yayın izle! Üç Kızkardeş canlı izle bilgisi yazımızdadır.

Üç Kız Kardeş canlı izle! Kanal D canlı yayın izle! Üç Kızkardeş canlı izle!

ÜÇ KIZ KARDEŞ ÖNCEKİ BÖLÜMDEN BİLGİLER

Düğünden hemen sonra evden ayrılan Somer eve döndüğü zaman, Türkan’ı yaralanmış bir şekilde evde bulur ve hemen hastaneye götürür. Ancak hastanede onları hiç beklemedikleri bir sürpriz karşılar. Dönüş’ün sınavda yaşadıkları yüzünden hastanelik olması iki kardeşi aynı anda hastaneye düşürür. Türkan’ın başından ayrılamayan Somer, Mine ve Türkan arasında iyiden iyiye gerilmektedir. Bu durum Mine ile arasının açılmasına sebep olur ve Somer geri dönüşü olmayan bir hata yapar. Bu hatanın bedeli ise herkes için ağır olacaktır.  

Türkan, Somer'den boşanmak istiyor!

Düğününün akabinde gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalan Türkan adeta yıkılmıştır. Somer'in onu sevmediğini ve karısı olmasını istemediğini öğrendikten sonra o evde kalmak istemeyen Türkan, Rüçhan'ın tepkisiyle karşılaşmıştır. Diğer taraftan Somer baba olacağı haberini alır. 

Sadık'ın içinde ise kötü bir his vardır. Nesrin durumu anlamasa da kötü haber ulaşmakta gecikmeyecektir. 

Türkan Somer'den boşanmak istese de Rüçhan buna asla izin vermeyecektir.

Somer ve Türkan yakınlaşıyor!

Rüçhan'ın baskılarına sessiz kalan Türkan, Somer'le yakınlaşıyor. Somer, Mine'den uzak kalırken Türkan'ın güzelliğine kapılıyor. Diğer tarafta Dönüş, okulda fenalaşarak bayılıyor ve Derya ile Sadık Dönüş'ü o halde görünce şoke oluyorlar. 

Editör: TE Bilisim