Üç Kardeş yeni son bölümde Türkan ve Somer'i çok zor günler bekliyor. Dizinin canlı yayınının sona ermesiyle takipçiler araştırmaları yapıyor. Yeni bölümde Türkan’ın hastaneye götürüldüğünü öğrenen Kalender ailesi büyük bir telaşla kızlarının evine giderler. Ama ne Türkan’ı bulabilirler ne de Türkan’ın kurulu bir düzeni kalmıştır. Türkan için endişelenen Kalender ailesi Rüçhan ile karşı karşıya gelir. Somer annesinin Türkan’ı düşürdüğü durumlardan rahatsız olsa da onu bir süre daha bu evliliği sürdürmek zorunda olduklarına ikna etmeye çalışır. Üç Kız Kardeş 3. bölüm izleyemeyen veya yeniden izlemek isteyen takipçiler için Kanal D Üç Kız Kardeş son bölüm izle (3. bölüm) Üç Kız Kardeş dizisi 3. bölüm full izle tek parça bağlantı bilgisi yazımızda...

Kanal D Üç Kız Kardeş son bölüm izle (3. bölüm) Üç Kız Kardeş dizisi 3. bölüm full izle tek parça!

ÜÇ KIZ KARDEŞ 3. BÖLÜM ÖZETİ

Fatih’in gelişi Kalender ailesini huzursuz etmiştir ve Sadık ile Nesrin’i kızlarını ondan nasıl koruyacakları konusunda karşı karşıya getirir. Derya ve Dönüş içinde sonradan çıkıp gelen Fatih amca merak konusudur. Rüçhan, Mine yüzünden Somer’le savaşırken, Türkan ve ailesini sakin tutmayı başarır. Ancak Mine’nin Somer’e baskıları giderek artar. Türkan’ı ve Somer’i çok zor günler beklemektedir.

Somer ve Türkan neye karar verecek?

Somer ailesi ve kendi hayatı arasında sıkışıp kalmıştır. Bir tercihte bulunması gerekmektedir

 Türkan yaşadığı zorluklarla tek başına mücadele etmekten yoruluyor ve Somer'den yardım istiyor! Peki Somer, Türkan'ın bu isteği karşısında nasıl bir hamle yapacak?

Editör: TE Bilisim