Acun medya tarafından hazırlanan Survivor All Star 2022 heyecanı devam ediyor. Zorlu parkurlarda birincilik mücadelesi veren yarışmacılar gerçek hayattaki ilgi alanları, memleketleri, yaş boy gibi fiziksel bilgileri ile gündemde merak konusu olmayı sürdürüyor. Başarılı mücadelesiyle takdir toplayan yarışmacılardan biri de Hikmet Tuğsuz olarak karşımıza çıkıyor. Peki, Survivor Hikmet ne iş yapıyor, mesleği nedir, nereli? Hikmet Tuğsuz'un boyu ve yaşı kaç, kimdir, hangi sporla ilgileniyor? Survivor Hikmet'le alakalı merak edilen bilgiler yazımızın devamında!..

Survivor Hikmet ne iş yapıyor, mesleği nedir, nereli? Hikmet Tuğsuz'un boyu ve yaşı kaç, kimdir, hangi sporla ilgileniyor?

2022 Survivor All Star'ın başarılı isimlerinden biri olan Hikmet Tuğsuz 16 Kasım 1986'da Antalya'nın Akseki ilçesine bağlı Bademli kasabasında dünyaya gözlerini açtı.

Hikmet Tuğsuz, Adnan Menderes Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'ndan mezun oldu. İlkokul 4. sınıfta, spor ayakkabısı ödüllü bir yarışmaya katılması sonucu sporla tanışan Hikmet Tuğsuz'un başarılı olduğunu fark eden antrenörler kendisini atletizme yönlendirdi.

Birçok yarışmada başarılar elde eden Hikmet, milli takım antrenörü Ertuğrul Oğulbulan tarafından decatlon branşına yönlendirildi. Bu branşta yıllarca geçilmedi ve şampiyon oldu.

Hikmet Tuğsuz'un atletizmin bir branşında dereceleri bulunuyor ve hentbol, futbol, triatlon, voleybol branşlarında da takımda oynadı.

Üniversite eğitimini tamamladıktan sonra hem antrenörlük hem sporculuğa devam etti.

Tuğsuz şu anda da Kırkpınar başpehlivanları Ali Gürbüz, Okan Acar, Ertuğrul Dağdeviren, Bayram Arslantaş gibi değerli sporculara antrenörlük yapıyor.

Hikmet Tuğsuz'un boyunun yaklaşık 1,95 cm olduğu düşünülmektedir.

Editör: TE Bilisim