Asya ile düğün günü gelip çatan Ramazan'ı kararından vazgeçirmek için uğraşan sevenlerinin çabası boşunadır. Ramazan verdiği sözü tutmakta kararlıdır. Asuman ve Ramazan'ın yolları sonsuza dek ayrılacak mıdır? Öte yandan Sefer'in ameliyat sonrası Zahide'yi hatırlamaması ve söylediği sözler izleyiciye bir kez daha duygu seli yaşatırken Zahide bebeğini kaybetme tehlikesiyle karşı karşıya kalacaktır. Meryem'in ise Rıfat'a vefasızlığı kabul edilir gibi değildir. Gönül Dağı son bölüm full HD kesintisiz tek parça izlemek ve 12 Mart tarihli Gönül Dağı yeni son bölümde yaşananları öğrenmek için bilgiler yazımızda olacak. İşte Gönül Dağı Son Bölüm İzle Tek Parça (55)! TRT1 Gönül Dağı 55. son bölüm izle full! (12 Mart 2022) detayları...

Gönül Dağı Son Bölüm İzle Tek Parça (55)! TRT1 Gönül Dağı 55. son bölüm izle full! (12 Mart 2022)

TRT1'in Gönül Dağı dizisinde son bölümün tamamını seyretmek için BURAYA tıklayınız.

GÖNÜL DAĞI'NDA NELER OLDU? İŞTE 55. BÖLÜM ÖZETİ!

Asya ve Ramazan’ın düğün günü gelmiştir.

Düğün telaşı devam ederken, herkes Ramazan’ı uyarmak için çabalasa da Ramazan kararlıdır.

Asya ve Ramazan’ın girdiği bu yol, Asuman ile Ramazan’ın yollarını kesin olarak ayırırken, bu sırada yaşanan bir gelişme Asuman, Ramazan ve Asya’yı nasıl bir sona sürükleyecektir?

Dava süreci devam ederken Sefer’in ameliyatına girmesi Kenan için durumun daha da zorlaşmasına neden olur.

Bu şartlar altında Kenan’ı bekleyen gelişme ne olacaktır?

Öte yandan ameliyat sonrası yavaş yavaş kendine gelen Sefer’in hafızası yerinde değildir. Sefer’in bu probleminin nasıl etkileri olacaktır?

Editör: TE Bilisim