Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi Yargı'nın son bölümünde Ilgaz, Engin’in Ceylin’e gönderdiği mesajı çözmüş ve ona söylemiştir. Babasının gemiden iniş tarihinin gelip çatmış olması, Ceylin’i kuşku götürmez bir şekilde bu mesajı inkar etmeye iter. Gerçeğin peşinde olan Ilgaz ise çoktan Zafer’le ilgili araştırmalara başlamıştır. Yargı son bölüm izle! Yargı Eren ölecek mi? Kanal D Yargı dizisi son bölüm izle! Yargı 25. son yeni bölümde Bıçaklanan Eren'in durumu ağırdır. Ilgaz ve Ceylin birlikte hastaneye koşar. Diğer taraftan ormanda bulunan cesedin kimliği araştırılmaktadır. Diziyi internetten tam bölüm seyretmek için Yargı son bölüm izle, Kanal D Yargı dizisi son bölüm (25) izlemek için bilgiler burada!

Yargı son bölüm izle! Yargı Eren ölecek mi? Kanal D Yargı dizisi son bölüm izle (25)

Bıçaklanan Eren'in durumu ağırdır. Ilgaz ve Ceylin birlikte hastaneye koşar. Diğer taraftan ormanda bulunan cesedin kimliği araştırılmaktadır. Herkes korkuyla bekler.

Ceylin babası hakkındaki gerçeği öğreniyor mu?

İşler gittikçe karışık bir hal almaya başlamıştır.

Herkes gemi ile birlikte Zafer'in döneceğini düşünürken aile için büyük bir sürpriz yaşanır ve Zafer'in orada olmadığı söylenir. Ilgaz ise, bu durumdan şüphelenmeye başlamıştır.

Babasından yardım ister. Metin çok tedirgin olmuştur. Yekta da, Serdar'dan Zafer hakkındaki gerçeği öğrenir. Ceylin'i yine büyük bir yıkım beklemektedir.

Editör: TE Bilisim