Televizyon ekranlarının ilgiyle izlenen tarih dizilerinden Alparslan Büyük Selçuklu yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin canlı yayın izleme saatinin ardından TRT Alparslan: Büyük Selçuklu son bölüm izle ve Büyük Selçuklu dizisi 18. bölüm izle gibi araştırmalar yoğunluk kazandı. 21 Mart tarihinde ekrana gelen yeni bölümde; kurduğu tertiple Büst’e girip Bozan’ın kellesini alarak tahta oturan Alparslan’ın artık Vaspurakan ile arasında hiçbir engel kalmadı. Alparslan, Vaspurakan hedefleri için neler yapacak? Büyük Selçuklu dizisinin son bölümünü kesintisiz HD kalitesinde tek parça internetten seyretmek için TRT Alparslan: Büyük Selçuklu son bölüm izle! Büyük Selçuklu dizisi 18. bölüm izle! (21 Mart yeni bölüm) bilgisi ve 18. bölümün özeti yazımızda!..

TRT Alparslan: Büyük Selçuklu son bölüm izle! Büyük Selçuklu dizisi 18. bölüm izle! (21 Mart yeni bölüm)

ALPARSLAN: BÜYÜK SELÇUKLU ÖZET: 18. BÖLÜM

Selçuklu dizisinde bu hafta; Kurduğu tertiple Büst’e girip Bozan’ın kellesini alarak tahta oturan Alparslan’ın artık Vaspurakan ile arasında hiçbir engel kalmadı.

Alparslan, Vaspurakan hedefleri için neler yapacak?

Büst’te Çağrı Bey adına hutbe okutup sikke kestiren Alparslan, Yınal ile karşı karşıya gelecek mi?

Yınal bu durumdan rahatsızlığını Sultan Tuğrul’a söyleyecek mi?

Karmatilerin yüce natık dediği Bozan’ı öldürüp ablasının öcünü alan Alparslan, obada nasıl karşılanacak?

Karmati saldırısı neticesinde ağır yaralanan Nizamülmülk’ün başında bekleyen Akça’nın sırrı şifa olacak mı?

Şehver’in kendi hatası sebebiyle öldüğünü anlayan Karaca bunu Süleyman’a söyleyecek mi?

Süleyman bunu öğrenirse nasıl bir tavır alacak?

Vaspurakan Valisi olan Dukas’ın uygulamaya koyacağı yeni kurallar neticesinde Kekavmenos ve Diyojen farklı yollara başvurmak zorunda kalırken, Alparslan Vaspurakan’ın fethi için yeni planlar yapacak.

Bozan ile iş birliği içerisinde olan Bizans, Bozan’ın ölümünden sonra Selçuklu tehlikesinden kurtulmak için hangi yollara başvuracak?

Selçuklu’nun saldırısını mı bekleyecek, yoksa başka planları mı var?

Editör: TE Bilisim