2020 yılında Netflix'e düştüğünden beri Bridgerton , dünyanın en iyi on izleme listesine hakim oldu. Bridgerton 2. sezon tarihi yoğun olarak araştırılıyor. İlk sezonu ile büyük bir izleyici kitlesi kazanan dizinin yeni sezonu için geri sayım başladı. Netflix Bridgerton yeni sezon çıktı mı? Bridgerton 2. sezon ne zaman çıkacak? Detaylar haberimizde.

NETFLİX BRİDGERTON YENİ SEZON ÇIKTI MI?

2020 Noel Günü'nde Netflix'e düştüğünden beri Bridgerton, dünyanın en iyi on izleme listesine hakim oldu. Shondaland tarafından yönetilen ve Julia Quinn'in popüler romanlarına dayanan gösteri, Regency dönemi Londra'sında hayatın buharlı, duygusal ve skandal bir tasavvurudur. Dizinin ikinci sezonu için ise güzel haber geldi: 25 Mart 2022'de Netflix'e geliyor.

BRİDGERTON 2. SEZON NE ZAMAN ÇIKACAK?

Bridgerton 2. sezonu 25 Mart Cuma günü Netflix'te yayınlanacak.

BRİDGERTON OYUNCULARI KİMLER?

Chris Van Dusen tarafından yönetilen dizinin kadrosunda; Adjoa Andoh, Lorraine Ashbourne, Harriet Cains, Bessie Carter, Shelley Conn, Nicola Coughlan, Phoebe Dynevor, Ruth Gemmell, Florence Hunt, Martins Imhangbe, Claudia Jessie, Calam Lynch, Luke Newton, Golda Rosheuvel, Luke Thompson, Will Tilston, Polly Walker, Rupert Young gibi isimler yer alırken, ilk sezonun önemli karakterlerinden Simon Basset'i canlandıran Regé-Jean Page bu sezonda rolüne geri dönmeyecek.

Editör: TE Bilisim