Netflix, Yakamoz S-245 dizisinin tarihini fotoğraflar ile duyurdu. Netflix, Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özpirinçci’nin başrollerinde olduğu dizinin yayın tarihini açıkladı. Peki, Yakamoz S-245 dizisi ne zaman yayınlanacak? Yakamoz S-245 konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte dizi ile ilgili merak edilen tüm detaylar haberimizde.

YAKAMOZ S-245 DİZİSİ NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Netflix platformunun sevilen dizisi Into The Night evreninin uzantısı olan Yakamoz S-245, yakında izlenebilir hale gelecek.

Netflix, yapımcılığını Onur Güvenatam’ın, yapımını OGM Medya’nın, yönetmen koltuğunda ise Tolga Karaçelik ile Umut Aral’ı gördüğümüz Yakamoz S-245’in yayın tarihini paylaştı. 20 Nisan’da tüm dünya ile aynı anda yayına girecek 8 bölümlük dizi diziseverleri tarafından sabırsızlıkla bekleniyor.

YAKAMOZ S-245 KONUSU NEDİR, OYUNCULARI KİMLER?

Dizinin içeriği hakkında resmi olarak şu açıklama yapılıyor: Bu sitede ve bağlantılı sayfalarında yer alan içerikler;

Yakamoz S-245, gizemli kozmik bir olay dünyayı kasıp kavururken, denizaltına sığınan bir grup insanın hayatta kalabilmek için verdikleri nefes kesen mücadeleyi konu alıyor. Tüm dünyayı etkisi altına alan felaketin sonucunda, Arman (Kıvanç Tatlıtuğ) ve bilim ekibinin hayatta kalmak için bir askeri denizaltısına binmesi gerekir.
Arman ve ekibi, neler olup bittiğini anlamaya çalışırken bir yandan da bu askeri denizaltının gerçek görevinin ne olduğunu araştırır. Bu durum Arman’ı onları denizaltında istemeyen askerlerle karşı karşıya getirir. Dışarıda güneş içeride ise birbirlerine güvenmeyen bu iki grup arasında büyük mücadele yaşanır. Her şeyin sonunda kendini, ekibini ve aslında çok daha fazlasını kurtarma yolunda başarılı olabilecek midir?

YAKAMOZ S-245 OYUNCULARI

Yapılan resmi açıklamaya göre Jason George, Atasay Koç, Cansu Çoban, Sami Berat Marçalı ve Murat Uyurkulak tarafından kaleme alınmış. Kıvanç Tatlıtuğ’un Arman karakteriyle başrolde olduğu dizinin oyuncu kadrosunda Özge Özpirinçci (Defne), Meriç Aral (Hatice), Ertan Saban (Umut), Ece Ceşmioğlu (Yonca), Onur Ünsal (Cem), Ecem Uzun (Rana), Jerry Hoffmann (Felix), Güven Murat Akpınar (Barış), Ersin Arıcı (Altan), Hakan Salınmış (Erenay) ve Alper Saldıran (Server) yer alıyor.

Editör: TE Bilisim