Survivor ne zaman bitecek sorusu izleyenin gündemini meşgul ediyor. Ünlüler ve gönüllüler takımı yarışmacılarını bekleyen sürprizi Acun Ilıcalı konseyde açıkladı. Gerçek All Star'ın başlayacağı tarih olarak konuşmasına başlayan Ilıcalı, iki takımdan da toplam 22 yarışmacının birleşmeye gideceğini ifade etti. Peki, Survivor birleşme partisi ne zaman 2022? Survivor birleşme partisi hangi gün olacak? İşte, Survivor All Star birleşme tarihi...

SURVİVOR BİRLEŞME PARTİSİ NE ZAMAN 2022?

Survivor 2022 All Star birleşme partisinin mart ayının sonunda yapılacağını açıklayan Ilıcalı, parti öncesinde hızlı eleme dönemine geçileceğini belirtti. Acun Ilıcalı "Birleşme partisi bizim için Survivor'un başlama düdüğü olacak. Birleşme partisine 22 yarışmacı katılacak. Yani her takımdan 11 kişi. Arkadaşlar Survivor'da hızlı eleme dönemi başladı. Haftada 2 eleme olacak." dedi.

SURVİVOR BİRLEŞME PARTİSİ HANGİ GÜN OLACAK?

Acun Ilıcalı birleşme partisi için sürprizi açıkladı. Ilcalı bu seneki birleşme partisinde ünlü popçu Edis'in sahne alacağını açıkladı. Ilıcalı bir uçak dolusu seyircinin de adaya geleceğini müjdeledi.

Editör: TE Bilisim