Kemal Sunal'ın başrolünde yer aldığı Garip filminde kendisine eşlik eden küçük yıldız Fatoş'un gerçek kimliği merak konusu oldu. Garip filmindeki Fatoş kim, gerçek adı ne? Garip filmindeki Fatoş şimdi ne yapıyor? Yeşilçam'ın unutulmaz filmlerinden biri olan Garip bu akşam FOX TV'de sevenleriyle buluşuyor. Garip filmi Fatoş karakteri ise izleyenlerin dikkatini çekerken ünlü oyuncu Ece Alton'un hayatı ve şimdilerde ne yaptığı, nerede çalıştığı araştırılıyor. Peki, Garip filmindeki Fatoş kim, gerçek adı ne? Garip filmindeki Fatoş şimdi ne yapıyor? Oyuncu hakkında bilgiler yazımızda...

Garip filmindeki Fatoş kim, gerçek adı ne? Garip filmindeki Fatoş şimdi ne yapıyor?

Şimdilerde oyunculuğu bırakan 42 yaşındaki Ece Alton Assos'da bir otel işletiyor.

Bir otel sahibi olan Ece Alton, vaktinin çoğunu çapa yaparak, tuvalet temizleyerek, ütü ve çamaşırlarla boğuşarak hatta ve hatta pişi kızartarak geçiriyor.

Oya Ece Alton 1 Ocak 1980 doğumludur.

İstanbul Üniversitesi İtalyan Dili ve Edebiyatı bölümü mezunudur. 

Garip filminde Fatoş rolünden sonra TRT 1 Ekranlarında yayınlanan Gecenin Öteki Yüzü isimli dizi ve Keşanlı Ali Destanı, Beyaz Bisiklet, Arka Sokaklar ve en son 2006 yılında ekranlara gelen İmkansız Aşk dizilerinde rol almıştır.

Günümüzde ise kameralardan uzak turizm iş sektöründe çalışmalarını yürüten Oya Ece Alton Çanakkale ve Behramakale'de yer alan bazı otellerin işletmeciliğini yapmaktadır.

Editör: TE Bilisim