Tarih dizileri arasında en çok izlenenlerden biri olan Kuruluş (Diriliş) Osman, Osmanlı Devleti'nin kuruluş dönemini ekrana taşımaya devam ediyor. Kuruluş Osman son bölüm full izle tek parça! ATV Kuruluş Osman 89. bölüm izle full HD tek parça! Diriliş Osman son bölümde Selcan Ana'ya yapılan hain saldırı bütün Kayı Obasını galeyana getirmiştir. Osman Bey bu işin peşini bırakmayacaktır. Peki Osman Gazi meseleyi çözmek için ne yapacak? Tüm olan biteni seyretmek için Kuruluş Osman son bölüm full izle tek parça! Cornelia'nın maskesi düşecek mi? ATV Kuruluş Osman 89. bölüm izle full HD tek parça bilgisine metnin devamından erişebilirsiniz.

Kuruluş Osman son bölüm full izle tek parça! Cornelia'nın maskesi düşecek mi? ATV Kuruluş Osman 89. bölüm izle full HD tek parça!

"Ben Ertuğrul Gazi oğlu Osman Bey! İnegöl fethedilene dek, gayrı pusatlar kınına girmeyecek!"

Cornelia'nın maskesi düşecek mi?

Kuruluş Osman yeni bölümde Selcan Ana'ya yapılan saldırı bütün Kayı Obasını galeyana getirmiştir. Osman Bey bu işin peşini bırakmayacaktır. Osman Bey meseleyi çözmek için ne yapacaktır? Malhun Hatun ve Bala Hatun, Cornelia'nın Selcan Ana'yı koruma numarasıyla kendisini aklamaya çalıştığını fark ederler. Şimdi sıra Cornelia'nın hainliğini ispat etmektedir. Cornelia'yı açık edecek delil nedir?

Osman Bey'in Nikola'ya vuracağı büyük darbe nedir?

Osman Bey, Barkın ve İbrahim Fakih kimliğine bürünen Usta Arius'u karşısına alır. İvaz Bey ve Umur Bey'in ölümüne dair şüphelerini dile getirir. Usta ve Barkın, Osman Bey'in şüphelerini bertaraf etmeye çalışmak için ne yapacaklardır? Osman Bey bir yandan görünmez düşmanıyla uğraşırken öte yandan da İnegöl'ün fethi için hazırlıklarına devam eder. Nikola'ya göz açtırmamaya kararlıdır. Osman Bey'in Nikola'ya vuracağı büyük darbe nedir?

Osman Bey Usta Arius'un canını alacak mı?

Osman Gazi düşmanının niyetini anlamıştır. Tüm çabalarına rağmen oyunlarını bozmakta kararlıdır. İnegöl fethedilene kadar pusatını kınına sokmayacaktır. Bu uğurda önüne çıkan en büyük engel Usta Arius'tur. Osman Bey Usta Arius'un canını alacak mıdır?

Editör: TE Bilisim