Yeni bölümde ekibin başı kumpasla dertte! 8 Nisan'da ekrana gelen Arka Sokaklar son bölümde başta Ezgi olmak üzere tüm ekip Cemal'i aklamak için tüm çabasını göstermiştir. Bu sırada ekibin bulduğu bir kamera görüntüsü, Cemal’in yaşadığı kumpas ile Seyit Usmanoğlu’nu ilişkilendirecektir. Arka Sokaklar 622. bölüm tamamını izlemek için gerekli olan bağlantı bilgisi ve Arka Sokaklar son bölüm özeti haber metninde yer alacak. Ayrıca Kanal D Arka Sokaklar canlı yayın izleme saati sona erdiğinde Arka Sokaklar 622. bölüm YouTube videosu da içeriğimizde olacak. Arka Sokaklar 622 bölüm full izle! Kanal D Arka Sokaklar son bölüm izle tek parça! (8Nisan)...

Arka Sokaklar 622 bölüm full izle! Kanal D Arka Sokaklar son bölüm izle tek parça! (8Nisan) TIKLAYIN!

Arka Sokaklar Özet: 622. Bölüm

Poyraz’ın öldüğü Gazi’nin yeri basın mensupları ve polislerle dolmuştur. Olay anında yaralanan Mazlum ise, hastaneye kaldırılır. Savcı Yavuz’un, Mazlum hakkında tutuklanma kararı istemesi ekibimizin elini kolunu bağlayacaktır.

Başta Ezgi olmak üzere, bütün ekibimiz Cemal’i aklamak için elinden geleni yapar. Bu sırada ekibimizin bulduğu bir kamera görüntüsü, Cemal’in başına gelen kumpas ile Seyit Usmanoğlu’nu ilişkilendirecektir.

Nazike’nin mahalleden arkadaşı Meral, internet üzerinden İrfan isimli, kendisinden oldukça genç bir adamla tanışmıştır. Her şey yolunda gitmektedir ta ki Asya isimli bir kadın elinde silahıyla kapıya dayanana kadar… Asya’nın derdini öğrenen Meral’in dünyası başına yıkılacaktır.

Kanal D Arka Sokaklar 622. (son) bölüm YouTube izle;
-

Editör: TE Bilisim