Ekranların en sevilen dizilerinden Gönül Dağı bu akşam yeni bölümüyle ekrana geliyor. Saat 20:00 itibarıyla TRT 1 canlı yayında izlenecek olan Gönül Dağı 59. bölümde Taner, İlhami'den aldığı beklenmedik bir haberle sarsılır… Ramazan ise biricik sevdalısı Asuman'ı istemeye hazırlanmaktadır ancak mazideki anıların getirdiği endişeler bir türlü peşini bırakmamaktadır. Sıcacık bir Anadolu masalı Gönül Dağı 59. bölüm tamamını internetten canlı seyretmek için  Gönül Dağı canlı izle, TRT canlı Gönül Dağı izle yeni bölüm full izle bağlantısı metnin devamında.

Gönül Dağı canlı izle! TRT canlı Gönül Dağı izle yeni bölüm full izle! [TIKLAYIN]

Gönül Dağı yeni bölümde neler yaşanacak? İşte 59. bölüm özeti!

TRT 1'in reyting rekortmeni dizisi Gönül Dağı'nda bu hafta; Ramazan-ı Şerif ayının bereketiyle ailecek bir araya gelinen bir iftar sofrasında Taner, İlhami'den duyduğu beklenmedik bir haberle sarsılır…

Ramazan ise sevdalısı Asuman'ı istemeye hazırlanmaktadır ancak mazideki anıların getirdiği endişeler bir türlü peşini bırakmaz. Ramazan ve Asuman'ın isteme merasiminde neler yaşanacak?

Öte yandan amcaoğullarına yurtdışından bir telefon gelir. Amcaoğulları ilk siparişlerini almanın heyecanıyla kolları sıvarlar…

Zahide, Fikret'in vasiyetini açmasıyla birlikte çarpıcı gerçeği öğrenir. Zahide ve Sefer'i bekleyen bu durum çocukları nasıl etkileyecek?

Tüm gelişmeler için Gönül Dağı 59. bölüm bu akşam TRT 1'de!

Editör: TE Bilisim