Meryem'in vefasızlığıyla aldığı darbenin etkisini her geçen gün derinleşen Rıfat'ın acısı yüreğimizin bir köşesinde dururken, bereketli bir Ramazan akşamında, yıllardır canından öte sevdiği Asuman'ı isteme merasimi nihayet başarıyla sonuçlanarak muradına erip yüzükleri takan Ramazan'ın Asuman'la yaşadığı mutlu dakikalarına ortak olduktan sonra, darısı Doktor Kenan ve Elif hemşireye diyerek; Gönül Dağı son bölüm izleyemeyen siz değerli takipçilerimiz için  TRT Gönül Dağı 59. bölüm izle full HD kesintisiz izleme videosuna yazımızda yer vereceğiz. Gönül Dağı'nda son yaşananları hemen seyretmek için TRT Gönül Dağı son bölüm izle tek parça, Gönül Dağı 59. bölüm izle full kesintisiz son yeni bölüm izleme videosuna yazımızdan erişebilirsiniz!..

TRT GÖNÜL DAĞI SON BÖLÜM İZLE TEK PARÇA! GÖNÜL DAĞI 59. BÖLÜM İZLE FULL HD!

Gönül Dağı'nın son yeni bölümünde neler oldu?

Gönül Dağı 47. bölümde; Ailecek kurulan bir iftar sofrasında Taner, İlhami'den duyduğu beklenmedik bir haberle sarsılır… Ramazan ise Asuman'ı istemeye hazırlanmaktadır ancak mazideki anıların getirdiği endişeler bir türlü peşini bırakmaz. Ramazan ve Asuman'ın isteme merasiminde neler yaşanacak?

Bu arada amcaoğullarına yurtdışından bir telefon gelir. Amcaoğulları ilk siparişlerini almanın heyecanıyla kolları sıvarlar… Zahide, Fikret'in vasiyetini açmasıyla birlikte çarpıcı gerçeği öğrenir. Zahide ve Sefer'i bekleyen bu durum çocukları nasıl etkileyecek?

Editör: TE Bilisim