Her hafta ATV'de ekrana gelerek reyting listelerini alt üst eden Osmanlı dizisi Kuruluş Osman son yeni bölümüyle ekranlardaydı. 13 Nisan 2022 tarihli Diriliş Osman 90. bölümde Osman Gazi'yi büyük bir tehlike olarak gören Yarhisar Tekfuru Basileus ve Bilecik Tekfuru Justinyanus akraba olur. Justinyanus, Basileus'un üvey kızı Holofira'yla evlenir. Gerçek tarihten ilham alınarak hazırlanan sevilen dizinin son yeni bölümünün tamamını tek parça seyretmek için bilgileri yazımızıda! Kuruluş Osman son bölüm tek parça izle ATV! Ne seferimiz bitecek, ne cengimiz! Kuruluş (Diriliş) Osman son (90) bölüm izle full HD kesintisiz!..

Kuruluş Osman son bölüm tek parça izle ATV! Ne seferimiz bitecek, ne cengimiz! Kuruluş (Diriliş) Osman son (90) bölüm izle full HD!

Yayınlandığı tarihten bu yanan reyting rekorları kıran Kuruluş (Diriliş) Osman 90. bölümünün tamamını tek parça HD izlemek için BURAYA TIKLAYINIZ!..

Kuruluş Osman Özet: Son (90.) Bölüm

"Mazlumların tek bir ahı kalmayana dek, zalimlerin ensesinde soluyacağız! Ne seferimiz bitecek! Ne cengimiz bitecek!"

13 Nisan 2022'de yayınlanan Diriliş Osman yeni son bölümde; Yıl 1299... Osman Gazi'nin oğulları Orhan ve Alaeddin iyice büyüyüp serpilmiştir. Bitinya'da kurulan yeni oyunlar Osman Gazi'yi nasıl bir tutuma sevk edecek?

Bilecik Tekfuru Justinyanus ve Yarhisar Tekfuru Basileus, Bitinya'daki dengeleri değiştirmeye kararlıyken Osman Gazi ise gözünü yıllar yılı fethetmek için çabaladığı İnegöl'e dikmiştir. Osman Bey'in bu uğurda ilk adımı ne olacaktır?

Osman Gazi'nin yeni düşmanları Bilecik Tekfuru Justinyanus ve Yarhisar Tekfuru Basileus

Osman Gazi'yi büyük bir tehlike olarak gören Yarhisar Tekfuru Basileus ve Bilecik Tekfuru Justinyanus akraba olacaktır. Justinyanus, Basileus'un üvey kızı Holofira'yla evlenecektir. Holofira'nın bu durumla baş etmek için bulduğu çare Kayı Obasını nasıl bir yola sürükleyecektir. Yıllardır aralarındaki savaşı mecburen bitirmiş olan Osman Bey ve İnegöl Tekfuru Nikola için barışı bitirecek ilk hamle kimden gelecektir?

Devlet olma vakti

Aradan geçen uzun yıllar içerisinde Osman Bey'le dostluğunu pekiştirmiş olan Barkın'ın uyuttuğu düşmanlık Usta Arius'tan gelecek bir haberle uyanacaktır. Usta'nın yeni şeytani planı ne olacaktır? Osman Bey yıllar içinde büyümüş, devlet olma yolunda büyük adımlar atmıştır; fakat düşmanları da aynı ölçüde büyümüştür. Osman Bey'in düşmanlarına kurduğu tuzak ona İnegöl'ün kapılarını açabilecek midir?

Bozdağ Film imzalı Kuruluş Osman yeni bölümleriyle her çarşamba ATV ekranlarında takipçileriyle buluşuyor.

Editör: TE Bilisim