Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtcu, Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu, Tuncer Salman, Ezgi Şenler, Mehmet Usta, Nihat Altınkaya, Serdar Yeğin, Ahmet Uğur Say ve Yavuz Bingöl gibi sevilen usta isimlerin yer aldığı kadrosuyla ses getiren Teşkilat dizisi bu akşam 43. bölümüyle TRT 1 seyircisini ağırlıyor. Teşkilat yeni bölümde Serdar, Lucas’tan babasının yaşadığını öğrenmiştir. Tüm hayatı ve tüm geçmişi bir anda tuzla buz olur... Teşkilat 17 Nisan tarihli yeni bölümünde izleyicisine bir kez daha nefes kesen bir dizi keyfi yaşatacak. Olayların akışını yakından takip edebilmek için TRT Teşkilat canlı izle, Teşkilat dizisi canlı izle! Teşkilat 43. bölüm canlı izle full bilgisi yazımızın devamında!..

TRT Teşkilat canlı izle! Teşkilat dizisi canlı izle! Teşkilat 43. bölüm canlı izle full!

Teşkilat dizisinin 43. yeni bölümünde bu akşam; Serdar, Lucas’tan babasının yaşadığını öğrenmiştir. Tüm hayatı ve tüm geçmişi bir anda tuzla buz olur.

Ekip, Lucas hamlesinden sonra Serdar’ı korumak için elinden geleni yapar ancak Alman istihbaratı çoktan Serdar’ın peşine düşmüştür.

Diğer yanda Şirket, Yıldırım üzerinden uzun zamandır üzerinde çalıştığı Türk savunma sistemlerine karşı planladığı büyük planını devreye sokar.

Bu planla ilgili istihbarat alıp derhal harekete geçen ekip, hiç beklemedikleri bir kişiden gelen yardımı alır.

Bu yardım başta Halit olmak üzere tüm ekibi sarsacak olayları tetikleyicisi olacaktır.

Editör: TE Bilisim