TRT 1'in başarılı yapımlarından biri olan Teşkilat dizisi büyük beğeniyle takip edilmeye devam ediyor. 17 Nisansaat 20:00'de ekrana gelen Teşkilat dizisi Türkiye'nin isimsiz kahramanlarının öykülerini ele alıyor. 7 Mart 2021 Pazar günü TRT 1'de yayın hayatına başlayan Teşkilat dizisi, 17 Nisan 2022 pazar akşamı ise 43 bölümüyle izleyici karşısındaydı. Teşkilat son bölüm izleyemeyen ya da yeniden diziyi seyretmek isteyenler için Teşkilat 43. bölüm izle HD full, TRT Teşkilat son bölüm izle tek parça, Teşkilat izle son yeni bölüm bilgisi yazımızın hemen devamında yer almakta!

Teşkilat 43. bölüm izle HD full! TRT Teşkilat son bölüm izle tek parça! Teşkilat izle son yeni bölüm! [TIKLAYINIZ]

Teşkilat son bölümde neler oldu? Serdar, Lucas’tan babasının yaşadığını öğrendi. Tüm hayatı ve tüm geçmişi bir anda tuzla buz oldu...

Bu hafta yayınlanan 43. bölümde Ekip, Lucas hamlesinden sonra Serdar’ı korumak için elinden geleni yapar ancak Alman istihbaratı çoktan Serdar’ın peşine düşmüştür.

Diğer yanda Şirket, Yıldırım üzerinden uzun zamandır üzerinde çalıştığı Türk savunma sistemlerine karşı planladığı büyük planını devreye sokar.

Bu planla ilgili istihbarat alıp derhal harekete geçen ekip, hiç beklemedikleri bir kişiden gelen yardımı alır.

Bu yardım başta Halit olmak üzere tüm ekibi sarsacak olayları tetikleyicisi olacaktır.

Editör: TE Bilisim